Afvalracer Eveline: “Nog meer veranderingen meemaken”

Fantastisch nieuws
Deze week begon erg spannend. Op maandag werd de bevalling van mijn zus opgewekt door middel van een ballonnetje. Dinsdag zou mijn nichtje geboren worden. Ik moest gewoon werken en was dan ook zwaar afgeleid dinsdag op mijn werk. Als een puber vol met hormonen sprong ik de hele dag rond. Na mijn werk direct naar het ziekenhuis. Mijn nichtje is in de avond geboren. Het bijzondere aan deze dag is dat mijn vader en mijn opa op dezelfde dag jarig zijn en nu dus ook mijn nichtje. Ik ben zo trots op mijn zus en zwager, maar natuurlijk ook op die kleine dame. Een snoezig, zoet meisje die heerlijk geniet van alles om haar heen.

Fase 3
Door deze ziekenhuisbezoeken heb ik 2 trainingen gemist. En dat heb ik gemerkt. Niet aan de kilo’s, want er was een kilo af in 1 week, maar wel aan mijn lijf. Ik heb me toch spierpijn gehad. Maar wetende dat ik nog trainingen ga missen vanwege ouderavonden op school, zal ik toch zelf harder aan de bak moeten. En dat is precies waar ik deze fase mijn focus op ga leggen.
Aan een programma dat ik kan gaan doen waar ik mij prettig bij voel, die uitdagend is en waar ik mee door kan pakken als straks De Afvalrace is afgelopen.

Zwaardere trainingen
Tijdens mijn PT gaf Mandy aan de trainingen zwaarder te maken, dat konden we wel aan. En ik vond het heerlijk. Keihard werken en jezelf verder uitdagen. Mandy gaat gewoon naast je staan en op het moment dat je denkt dat je niet meer kan, dan begint zij af te tellen, zodat je net nog die 4/5 herhalingen extra doet.

Groot verschil
Natuurlijk is er nu in fase 3 wel een groot verschil ten opzichte van fase 1. Toen was ik nog blue, wist ik niet wat er van mij verwacht werd, of wat ik kon verwachten.
Nu heb ik veel meer inzicht in wat goed/niet goed voor mij is. Hoe ik het beste met mijn voeding om kan en moet gaan en ga ik deze fase nog een flinke inhaalslag maken.

Vol overtuiging gaan we het laatste stuk in, nog meer veranderingen meemaken, herinneringen maken en ontwikkelingen zichtbaar maken.

Ik wens iedereen een goede nieuwe week toe.
Groetjes, Eveline

Eveline wordt begeleid door Enforce Drechtsteden, je kunt Eveline ook bij ons volgen op Facebook en YouTube.

Blog 18
Meedoen aan De Afvalrace 2018-2019? Schrijf je nu GRATIS in!