Afvalracer Kaylee: “Geen einde maar een nieuwe start voor de toekomst”

Het einde van De Afvalrace is inzicht, maar voor mij is dit geen einde maar een nieuwe start voor de toekomst. Mezelf nog beter leren kennen en nieuwe doelen stellen.

Natuurlijk waren de afgelopen weken een rollercoaster en heb ik ups en downs gehad en veel geleerd. Ik ben een sterker persoon geworden en heb dingen gedaan die ik voorheen nooit zou hebben gedaan. Ik heb nieuwe mensen leren kennen ben mensen in mijn eigen omgeving beter leren begrijpen. Ik ben trots op wat ik bereikt heb. Ik zie de afsluiting als een terugblik op een mooi halfjaar met mooie herinneringen en momenten.

Het belangrijkste voor mij is dat ik alles wat ik geleerd heb ga meenemen in mijn toekomst. Ik ga hard werken om de laatste kilo’s eraf te trainen en mijn gezonde levensstijl door te zetten.
Mochten jullie nou willen weten wat ik en mijn mede afvalracers de afgelopen maanden geleerd hebben en wil je meer weten over waar wij tegen aanliepen. Kom dan 5 april naar onze finaledag. Of wil je ons gewoon laten zien hoe trots je op ons bent , ook dan ben je natuurlijk welkom!

Ik zie jullie allemaal graag op 5 april, tot dan!!
Groetjes, Kaylee

Kaylee wordt begeleid door Enforce Tilburg en is bij ons ook te volgen via Facebook en YouTube.

Blog 25
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!