Afvalracer Karin: “Bedankt dames van Naron”

Nog één weekje ….

…. en dan staat de finaledag met heel grote letters in mijn agenda. Ik heb er zin in al wordt het best een spannende dag, vol verrassingen! Helaas is niet weten waar ik aan toe ben en wat me te wachten staat, niet mijn sterkste kant maar we laten het gebeuren! Ik ben er van overtuigd dat het goed komt en dat het een hartstikke gezellig dag wordt!

Voorbereidingen
Vorige week zondag mocht ik, met Eveline en Pascalle, iets moois uitzoeken bij Naron in Breda en dat is meer dan gelukt! Bedankt dames van Naron en bedankt Enforce voor wederom het mooie cadeau!

En nu zit ik bij de kapper en eigenlijk is dat puur toeval maar toch ook weer een stukje voorbereiding op de grote surprise-dag!

Moeten wordt willen
Het zou best even gek zijn om niet meer te ‘moeten’ sporten op vaste momenten en het over te laten gaan in ‘willen’ sporten op ‘willekeurige’ momenten maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken. Als je wilt, kan het en zeker als, zoals nu, de zon volop schijnt, is het alleen maar fijn om erop uit te trekken! Ondanks dat ik m’n vaste sportmomenten, -maatjes en -juf ga missen, pak ik op mijn eigen manier door want ik ben nog nog niet waar ik wil zijn.

Tot de finaledag, tot volgende week!
Groetjes, Karin

Karin wordt begeleid door Enforce Drechtsteden en is bij ons te volgen via Facebook en YouTube.

Blog 25
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!