Afvalracer Kaylee: “Het gaat op dit moment eigenlijk super goed”

Het is alweer week 8 en de weken vliegen voor mijn gevoel echt voorbij. 8 weken vol veranderingen. Niet alleen in mijn levensstijl, maar ook qua mentaliteit ben ik erg veranderd. Ik ben heel anders gaan eten en anders gaan sporten. En ik vind het helemaal niet erg om te doen. Mede natuurlijk dankzij Remco, maar ook iedereen die mij steunt. Ook is het erg leuk om het verhaal van de andere afvalracers te lezen. Zo voel je je toch niet echt alleen in dit traject. Daarom ook duim omhoog voor alle deelnemers van de afvalrace. Wij gaan gewoon onze doelen behalen!!!!

Vloggen is lastig!!

Het enige wat ik nog steeds lastig vind om vol te houden is het vloggen. Ik doe namelijk letterlijk iedere week hetzelfde en mijn voeding veranderd ook niet veel. Daarom vind ik er moeilijk om het interessant te houden. Ik kan namelijk niet even vertellen over een lekker recept en iedere keer een vlog maken over het sporten wordt ook zo eentonig. Ik ben hier dan ook nog erg zoekende in en probeer iedere keer weer iets, terwijl ik dan uiteindelijk denk dit is weer precies hetzelfde als vorige week. Tips zijn dus altijd welkom, of wanneer je graag iets over mij wil weten, vraag het dan wellicht kan ik hier dan een leuke vlog over maken!

De stand van zaken
Het gaat op dit moment eigenlijk super goed. Hoewel ik eerst 2 weken niet mocht wegen en erg gefrustreerd raakte heb ik mezelf hier nu bij neergelegd. De reacties van andere mensen en het feit dat mijn lichaam veranderd en ik me sterker en fitter voel doet al veel goed met mijn loslopende gedachten. Want ja soms gaan mijn gedachten overal en nergens heen en dan vooral richting het negatieve. Ik heb daarom besloten om mezelf niet te druk te maken en ook nog te genieten van de leuke momenten die voorbijkomen. Af en toe wat lekkers is namelijk echt niet erg.

Trainer Remco

Ik had voordat ik met Remco ging sporten hem natuurlijk al ontmoet tijdens de intakegesprekken. Aardige gast dacht ik toen. In het eerste gesprek heeft hij mij natuurlijk goed leren kennen doordat ik mijn verhaal aan hem verteld heb. Wat ik toen meteen al merkte is dat hij erg goed kan luisteren. Dit bleek ook de afgelopen weken, iedere keer wanneer ik weer iets te klagen had of gewoon even mijn verhaal kwijt moest dan luisterde hij en gaf hij hier zijn reactie op. Soms wat recht door zee, maar zeker niet vervelend. In het begin vond ik het nog wat lastig om echt over mezelf te praten en hoe ik me voelde, maar de afgelopen weken is dit steeds beter gegaan. Ik voel me op mijn gemak bij de manier waarop Remco mij coacht en kruip ook steeds meer uit mijn schulp.
Tijdens de trainingen zorgt Remco ervoor dat ik het uiterste uit mezelf haal en dat ik niet opgeef. Zelfs wanneer ik denk dat ik niet meer kan, zegt hij juist dat ik het wel kan en dat ik nog even vol moet houden.
Dus al met al zit ik op de goede weg en gaat het allemaal soep! En mocht je nou nog leuke vragen hebben of tips voor het vloggen. Laat dan even een berichtje achter onder het Facebookbericht!
Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

Groetjes, Kaylee

Kaylee wordt begeleid door Enforce Tilburg en is bij ons ook te volgen via Facebook en YouTube.

Blog 8
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!