Afvalracer Colinda: “1,5 kilo, wat was ik toch blij”

Deze week ga ik het hebben over mijn trainer Steef.

Vanaf dag 1 zorgt Steef ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen en luistert hij naar ze, die positieve ervaring heb ik gehad en nog steeds.

Zoals jullie in mijn vorige blogs hebben gelezen gaat het soms niet zo met de kilo’s , ik heb heel wat gesprekken gehad met Steef hierover. En ik ben niet de makkelijkste om te coachen , al die vragen die ik heb gehad over voeding. Dan was het weer dat ik vond dat ik teveel calorieën at, dan ging het weer over de eiwitten. Maar wat heeft Steef een engelengeduld met mij.

Wat de trainingen betreft zet hij echt goede groepslessen in elkaar, ze zijn echt leuk om te doen en ik heb het idee dat ze steeds pittiger worden. Hij heeft voor mij ook een schema gemaakt waar ik twee keer in de week aan moet werken om meer resultaat te boeken, want daar doen we uiteindelijk voor.
Ik heb af en toe wat klachten met bepaalde oefeningen en dan zorgt Steef ervoor dat ik een andere oefening kan doen waar ik het niet bij heb. Soms heb ik ook wel eens een extra push nodig, nou daar zorgt hij wel voor. Hij vind het belangrijk dat je een goede houding aanhoud tijdens het trainen, daar word ik ook regelmatig op gecorrigeerd.

Ik ben enorm blij dat Steef mijn trainer is en ben hem erg dankbaar voor alles wat hij voor mij heeft gedaan tot nu toe, zonder deze kans was ik nu nog nergens. Ik voel me elke week steeds een beetje beter, sterker en fitter worden. Elke stap vooruit is er een.

Deze week heb ik mezelf weer opgemeten, er is geen centimeter vanaf. Nou ik kon wel janken, hoe frustrerend en ik weet echt niet waar het aan ligt. Al die vragen die door mijn hoofd gaan, hoe het kan dat het nu nog steeds niet lukt. Die dag was echt een vervelende dag voor mij. De dag erop heb ik mijn weegmoment gehad , ik ging eigenlijk al met zware tegenzin naar die weegschaal , maar gelukkig was het wel goed. Eindelijk is er iets vanaf 1,5 kilo, wat was ik toch blij. Het gaat langzaam en met veel moeite , maar het gaat eraf.

Dus ik moet gewoon al mijn twijfels en gedachte opzij zetten , het komt vanzelf goed!

Tot volgende week!

Groetjes Colinda

Colinda wordt begeleid door Enforce Waalwijk, je kunt Colinda ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Blog 8
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!