Afvalracer Joëlle: “In de komende weken wil ik mijn 15 en 20 kg doelen bereiken”

Op een regenachtig momentje schrijf ik deze blog vanuit Marrakech. Inmiddels zijn er twee dagen voorbij en ik moet zeggen dat het heel goed gaat op sport- en eetgebied. Wel zeul ik elke dag liters water mee en worden menukaarten ontleed. ‘s Ochtends start ik met een halfuur sporten. De workout bestaat uit burpees, jump squats, side planks, gewone plank en lunges. Vandaag was een enthousiaste training, want het fitnesselastiek kwam ook nog aan bod. De vriendin die mee is, doet gezellig mee en dat maakt het een stuk leuker en gemakkelijker. Én er is iemand die de oefeningen telt, want dat zit er na tien weken nog steeds niet in bij mij.

Morgen gaan we naar de hammam, mijn eerste 10 kg beloning. Dat hebben we wel verdiend, want dagelijks wandelen we ook nog gemiddeld 10 km. Dus behalve cultureel en gastronomisch is het ook een hele sporty vakantie. Tel daarbij heel veel dagelijkse zonuren en slaapuren op en volgens mij kom ik helemaal zen terug.

In de komende weken wil ik mijn 15 en 20 kg doelen bereiken. Niet alleen omdat het leuk staat op de weegschaal, ook omdat ik weer leuke beloningen voor mezelf op de planning heb staan. Ik heb even moeten graven voor een sportdoel en uiteindelijk ben ik er op twee gekomen. Allereerst vind ik het leuk om een doel vast te stellen voor de squats met gewicht. We zitten nu op 45 kilo (8x). Ik moet alleen nog even met mijn trainer bespreken wat een haalbaar doel daarvoor is. Daarnaast bouwen we tijdens de bootcamps het warmlooprondje op. Daar zit ik nu op bijna 2,5 km in 12 minuten. Aan het eind van de tweede fase wil ik, zonder te stoppen, 7,5 kunnen hardlopen. Een tijdsdoel moet ik wel nog bepalen, maar de doelen zijn er!

Tot volgende week!
Groetjes, Joëlle

Joëlle wordt begeleid door Enforce Rotterdam, je kunt Joëlle ook bij ons volgen via Facebook en YouTube

BL
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!