Afvalracer Jeanine: Nog even knallen, de finale is in zicht

Het einde van de afvalrace is in zicht nog maar 5,5 week te gaan tot de finale dag op 3 april. Wat is het snel gegaan dit half jaar. En wat heb ik al veel bereikt. Ik zit lekker in mijn vel, voel me energieker en fitter, heb een positieve mindset en ben 15 kilo lichter.

Ik ga deze laatste fase de puntjes extra op de i zetten, focus 100% op het afvallen en een gezonde leefstijl. Ik ga nog beter op mijn voeding letten, wat minder eten en nog meer water drinken. Ook ga ik nog intensiever sporten en bewegen. De krachttrainingen worden zwaarder gemaakt zodat ik daar het hoogst haalbare uit haal. Ook ga ik nog actiever zijn in mijn dagelijkse leven, minder zitten en minder op bed tv kijken. Dit alles om nog zeker 5 kilo kwijt te raken in deze laatste fase. Ik ga nog even knallen nog 5,5 week er volop tegenaan.

Volgend weekend is er een familie bootcamp op het strand in Scheveningen. Lekker samen sporten met mijn gezin en de andere deelnemers van de afvalrace en hun familie. En dan stralend en trots genieten van het finale event op 3 april. Ik kijk er naar uit om samen met mijn mede afvalracers onze bereikte resultaten te vieren. We gaan er een mooi feest van maken. Wat zullen wij stralen in onze feest outfits die ons nu veel slanker fantastisch zullen staan.

Daarna stopt mijn afvalproces voor mij nog niet, ik ga zeker nog een half jaar door met trainen bij Enforce Haarlemmermeer. De 1 op 1 begeleiding/coaching bevalt me heel goed en ik wil graag mijn streefgewicht bereiken samen met Enforce. Maar eerst nog even knallen de laatste weken, de laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze dus we gaan er flink tegenaan. Enforce yourself!

Liefs Jeanine

Jeanine wordt begeleid door Enforce Haarlemmermeer, je kunt Jeanine ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Jeanine 9
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!