Afvalracer Judith: -5 kilo! En weet je, daar ben ik VET trots op!

Ondertussen zijn we 6 weken onderweg met De Afvalrace.

Wat begon als een spannende tijd, is langzamerhand al meer gewoonte geworden. Om tot een goed resultaat te komen, moet er natuurlijk wel wat veranderen… want als ik door ga zoals ik deed, dan gebeurt er natuurlijk niks!

Om te beginnen anders eten!

In mijn vorige blog heb ik het hier al even over gehad. We zijn natuurlijk alweer een paar weken verder. En toen mijn dochter twee weken geleden jarig was, heb ik een heeeerlijk stuk taart gegeten! Om meteen te merken dat je dan weer veel meer zin hebt in suiker, suiker en suiker. Letterlijk een dipje dus!

Maar het goede nieuws, ik ben er niet voor gezwicht. Niet snoepen gaat me dus goed af, zo lang ik alles maar laat staan! Zero tolerance zullen we maar zeggen.

Ik probeer ook wat te experimenteren met het avondeten… wat me een paar avonden geleden toch wel wat minpunten heeft opgeleverd hier thuis. Mijn dichter zei letterlijk: mam, omdat het gezond is, hoeven we echt niet alles te eten hè… en eerlijk is eerlijk, niet mijn beste poging om iets nieuwe te proberen. (#fail)

Maar niet alleen het eten moet eraan geloven. Ik ga braaf 3x per week sporten. Lekker buiten, geen sportschool, maar de natuur in of naar het sportpark hier in de buurt. Hanneke heeft iedere keer iets nieuws in petto en ondanks dat ik ‘s morgens vaak geen zin, geniet ik iedere keer weer.

En met resultaat: mijn grootste verandering tot nu toe? -5 kilo! En weet je, daar ben ik VET trots op!

Groetjes Judith

Judith wordt begeleid door Enforce Run Sittard, je kunt Judith ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Judith 3
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!