Afvalracer Pascale: “Sint eruit, Kerstboom erin”

Be fit

Deze week gestart met fase 2. De fase die betiteld is door De Afvalrace met Be Fit.
Wat gaat dit voor mij betekenen? Mijn doel is vooral om nog fitter te worden en me daardoor alleen maar beter te gaan voelen.

Deze tijd van het jaar is een heel mooie tijd, maar ook een heel hectische. Iets wat ik erg lastig vind om mee om te gaan. Op school komt het voor mij dan vooral op het volgende neer: Sint eruit, Kerstboom erin. Iets wat in mijn hoofd altijd veel tijd nodig heeft om te landen.
Ik merk nu ook dat ik eigenlijk nog niet zo’n zin heb in de kerst. Nog geen kerstboom van zolder gehaald thuis, (weet ook niet zo goed waar ik hem moet zetten) en als ik dan al denk aan die dagen waarbij het alleen vaak om eten draait, heb ik er nog geen zin in.

Schouder
Ik focus me daarom op dit moment maar op andere dingen. Zoals het bezoek aan de fysio van maandag 17 december. Hoe heeft mijn schouder het gehouden de afgelopen weken nu ik weer getraind heb? Krijg ik volledig groen licht om de kracht weer op te bouwen in de armen?

En voor mij toch wel het allerbelangrijkste: Kan ik weer gewoon mee gaan doen met de wedstrijden van de waterpolo? Want dat heb ik toch echt wel het meeste gemist. Wat dan wel erg fijn is om te merken dat al die trainingen met de benen nu ook in het water zijn vruchten af werpen.

Ik houd jullie op de hoogte.
Groetjes, Pascale

Pascale wordt begeleid door Enforce Tilburg en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 10
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!