Afvalracer Jeanine: Ik gun mezelf een gezond, slanker en fitter lichaam

Even voorstellen

Hallo, ik ben Jeanine Bruggeman uit Hoofddorp. Ik ben 50 jaar en ben getrouwd met René (56). We hebben samen 2 jongens, Max (13) en Luc(as) (11). Ik ben schoonheidsspecialiste en heb mijn eigen beauty-salon aan huis waarin ik parttime werk. Mijn werk is mijn passie. Mijn hobby’s zijn Zumba, kickboksen, wandelen, uiteten gaan, uitgaan naar een gezellige bar, terrasje pakken, concerten bezoeken voornamelijk van Marco Borsato, muziek luisteren & vakanties.

Mijn missie

Het is mijn missie om met De Afvalrace in 180 dagen 20 kilo af te vallen. Ik gun mezelf een gezond, slanker en fitter lichaam. Op 1 april voel ik me vast veel beter, ben ik 20 kilo lichter, zit ik lekker in mijn vel en doe ik nog steeds veel aan beweging en sport. Tevens is mijn conditie dan enorm verbeterd waardoor ik me fitter voel.

Hoe ga ik het aanpakken?
Ik pas mijn leefstijl aan, dit doe ik door gezonder en minder te eten. Dus ik verander mijn eetgewoontes en ga veel sporten en bewegen. Ik houd van sporten en ga 4x per week trainen plus 2 keer in de week wandelen. Op maandagmorgen begin ik de week met een heerlijke, pittige Zumba-training, dat is een heel leuk en lekker begin van de week, op woensdagmorgen een work-out met mijn personal trainer Pablo, donderdagmorgen naar de spinning, vrijdag wandelen rondje Toolenburgerplas of rondje Haarlemmermeerse bos 3 km, op zaterdag doe ik mijn 2e work-out met mijn personal trainer. Tenslotte loop ik zondag weer een rondje in het bos of rond de plas. Ik denk dat ik zo mijn afvaldoel wel ga halen met mijn aangepaste eetpatroon en ook met behulp van weight watchers, hier was ik al eerder mee gestart nu 5 weken geleden.

Het gaat me lukken, I can do this!
Jeanine

Jeanine blog
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!