Afvalracer Anchela: ik stel jullie voor aan de nieuwe ik !!!

Tijd vlieg als je keihard aan het sporten ben met plezier. Niet te geloven dat het, het einde is van de afvalrace. Ik heb zoveel bereikt in de afgelopen 6 maanden. Met vallen en opstaan, sta ik nu hier vol trots en zelfvertrouwen om jullie voor te stellen aan de nieuwe ik.

Mijn mooiste moment
Het mooiste dat mij is overkomen tijdens de afvalrace is het moment dat ik op de weegschaal stond en zag dat ik 10 kilo was afgevallen. Dit was mij echt niet gelukt in zo korte tijd, als ik niet had mee gedaan met de afvalrace. De steun en motivatie die ik heb gekregen van mijn Mastertrainers (Mitchell en Gio) hebben gezorgd dat ik het beste uit mezelf kon halen. Hoe eerlijk en hard hun woorden ook konden klinken. Het heeft mij geholpen om te zijn wie ik nu ben. Een betere versie van mij zelf.

Mijn grootste verandering
De grootste verandering tijdens de afvalrace ben ik. Bijna alles aan mij is veranderd.
Mijn eetgewoontes zijn veranderd. Ik grijp sneller naar een komkommer voor een snack dan dat ik denk aan een zakje chips. Van vaak eten bestellen naar keukenprinses. Ik sta al in keuken om wat te verzinnen om klaar te maken, in plaats van dat ik op mijn telefoon kijk wat ik wil bestellen. En sta liever eerder op om te ontbijten dan dat ik langer in bed ga liggen.

Mijn manier van denken is veranderd. Van morgen is er weer een dag naar vandaag is de dag. Er is altijd tijd om wat te doen als je er tijd voor maakt. Ik dacht erg vaak negatief van het lukt niet, ik kan beter opgeven, ik ben niet in staat om dit te doen. Van ik kan het niet naar ik doe het toch tot dat ik het kan. Ik ben positiever gaan denken. Probeer het, lukt het niet in 1 keer blijf dan doorgaan tot dat je het wel kan en alles op zijn tijd, want als je nu opgeeft, lukt het je nooit.

Mijn conditie is veranderd. Van lui naar actief. Van de hele dag op de bank vast geplakt zitten naar sportief. Ik verbaas mezelf elke keer van wat ik allemaal kan. Nooit heb ik durven te dromen van waar ik nu toe in staat ben. Van de hoeveelheid gewichten die ik kan optillen tot de hoeveelheid burpees of push ups ik kan doen in zoveel minuten. Het overwinningsgevoel is iets dat ik nooit meer wil kwijtraken.

Mijn uiterlijk is ook echt veranderd. Van een negatief beeld naar een positief beeld. Ik ben nu zo blij met de persoon dat ik nu zie in de spiegel. En kleren staan mij nu zoveel leuker. Maar het belangrijkste is dat ik mezelf weer herken. Toen ik bijna 100 kilo woog herkende ik mezelf niet en ik schaamde me vooral voor wat ik zag. Ik ben er nog niet maar ik zie de oude, gezonde ik weer terugkomen.

Mijn toekomst
Ik voorspel in mijn toekomst nog veel sportplezier. Ik ga nu echt niet stoppen met sporten. Ik vind het leuk, het daagt me uit en houdt mij in topvorm. Het maakt nu deel uit in mijn dagelijkse routine. En zo wil ik het ook houden. Ik voorspel in mijn toekomst dat ik na alle harde werk weer met een dikke buik zal lopen. Omdat ik mijn levensdoel als gezonde moeder van een gezond kind mag behalen.

Ik dank jullie allemaal voor het duwtje in de rug dat mij heeft geleid tot waar ik nu ben. Zonder de kans die jullie mij hebben gegeven, was het mij niet gelukt. VANUIT HET DIEPSTE VAN MIJN HART WIL IK JULLIE ALLEMAAL BEDANKEN !!!

Liefs Anchela

Anchela wordt begeleid door Enforce Rotterdam, je kunt Anchela ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Anchela 12
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!