Afvalracer Jacqueline: “Maar toch ben ik deze week drie keer gaan sporten”

Deze week had ik nachtdienst, dus dan zijn de trainen wat vermoeider dan anders. Je lichaam is dan helemaal van slag en het liefst lig je dan lekker op de bank, wat zappen en niks doen. Maar toch ben ik deze week drie keer gaan sporten. Vrijdag wat verkouden en hoofdpijn, toch gegaan, gelukkig deed Daniëlle het wat rustig aan😤. Deze week gaan we wat bloggen en vlogen over onze coach/ trainer.

Mijn sportcoach is Daniëlle de Jong, getrouwd met Danny en ze hebben samen een stafford, genaamd Rocky, die een beetje hun kindje is. Daniëlle sport haast haar hele leven. Toen ze jong was deed ze veel aan turnen, daarna nog andere sporten en toen ging ze het leger in. Daar is ze toch weer weggegaan en na bij een paar sportscholen gewerkt te hebben is ze dit jaar voor zichzelf begonnen met Enforce in Den Haag. Een grote stap voor haar, om ineens ondernemer te zijn.

Toen we twee maanden geleden begonnen moest de sportzaal nog ingericht worden en nu 2 maanden verder komen er steeds meer sportmaterialen bij, waar we mee kunnen trainen. Daniëlle houdt altijd goed rekening met mijn oude sport blessures en mijn lichaam. Dit vind ik heel fijn, want vroeger kreeg ik altijd snel blessures (hoe ouder ik word) en dan kan je weer een tijdje niet sporten. Dat werkt erg demotiverend en het gevoel dat je lichaam je in de steek laat hoe ouder je wordt!!

Ik sport altijd in mijn eentje. Ik krijg dus krijg de volledige aandacht van Daniëlle. Ze is altijd opgewekt en stimuleert mij goed en de grenzen leggen we steeds een stukje verder. Wat een verschil nu al, met 2 maanden terug. Heb al veel meer conditie en voel me al een stuk leniger en lekkerder in mijn vel. Tijdens het sporten praten we gelijk altijd over hoe het gaat en waar ik tegen aanloop. Wat mijn twee grootste doelen betreft bij deze sportieve challenge, afvallen en fitter worden, zijn we op de goéde weg. Ben benieuwd waar ik over 4 maanden sta. Maar één ding weet ik zeker, zonder Daniëlle had ik dit niet behaald!!

Sportieve groeten van Jacqueline 😃

Jacqueline wordt begeleid door Enforce Den Haag en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 8
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!