Afvalracer Pascale: “De man met de spreekwoordelijke hamer”

Al weer 2 maanden bezig!

De eerste twee maanden van De Afvalrace zijn achter de rug. Het voelt niet als twee maanden, maar meer als iets wat nooit anders is geweest. Heel vaak krijg ik de vraag of het niet moeilijk is. Ja soms heb je echt wel moeilijke momenten, maar waar ik in deze periode normaal gesproken al menig chocola had gegeten, laat ik het nu staan of soms een klein stukje pure chocolade.

Afgelopen week heb ik een zware week achter de rug. Maandag gestart met de PT training bij Kylian. Maar ik was echt ontzettend verkouden en had haast geen lucht. Normaal gesproken moet ik dan niet aan sporten denken, maar nu ga je wel. Het was zwaarder dan normaal en mijn spieren verzuurden veel eerder dan ik gewend was. Dat komt door de mindere hoeveelheid zuurstof in je bloed, zegt Kylian dan. Maar goed, ondanks dat werd ik weer gewoon aan het werk gezet en natuurlijk mocht de favoriete oefening die Kylian mij graag geeft niet ontbreken. De wall sit.

Het is fijn om met Kylian te trainen. Hij is niet te lief, maar denkt wel mee als dat nodig is. Dat is erg prettig wanneer je sport met een blessure.

De rest van de week heb ik wel gewerkt, maar mijn gezondheid liet me een beetje in de steek. Of te wel, wat heb ik me beroerd gevoeld de afgelopen week. Sinds ik aan het afvallen ben, heb ik heel snel koud, maar de afgelopen week heb ik zelfs vergaderd met mijn jas aan. Een klein griepje onder de leden, maar we gaan gewoon zo lang mogelijk door. Tot de man met de spreekwoordelijke hamer komt en je wordt teruggefloten. Wat resulteerde dat ik vrijdag vooral op de bank heb gelegen en heb geslapen. En als ik echt ziek ben, is eten wel het laatste waar ik aan denk. Maar goed, ik probeer er dan wel voor te gaan om mijn verplichte calorieën binnen te krijgen.

Hopelijk herstel ik dit weekend weer snel en kan ik er volgende week weer helemaal fit tegenaan.

Op de foto vinden jullie overigens mijn sportattributen om te sporten met mijn schouders.

Groetjes, Pascale

Pascale wordt begeleid door Enforce Tilburg en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 8
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!