Afvalracer Ilona: Ups and downs

Nog een aantal keren keihard getraind voor Oud & Nieuw, denkende dat het misschien nog op zou wegen tegen alles wat ik gegeten had, met Kerst én Oudjaars avond. Maar helaas, hieraan kun je dus ook zien dat het 30% beweging is, en 70% voeding. Ik was aangekomen, maar had dit natuurlijk wel verwacht. Dus even weer zo’n klein tegenslagje, maar nu weer door.

Verder ben ik veelal opzoek naar gezonde, maar makkelijke gerechtjes. Ik ben geen keukenprinses, dus speur ik vele boeken af en haal ik daaruit wat ik denk te kunnen maken. En vooral, wat ik en de kinderen daadwerkelijk lusten. Nogal een uitdaging dus. Maar het gaat beter, vier dagen door de weeks gezond en één dag lekker iets simpels voor mezelf en dan maak ik voor de kids diezelfde dag wat zij erg lekker vinden en meestal ongezond is natuurlijk haha!

Ook was Vivian, medestrijder in De Afvalrace komen trainen bij ons op Enforce in Middelburg.
Leuk.. bijkletsen, zien en horen van elkaar hoe het gaat en hoe we progressie boeken.

Nou, nu weer keihard knallen, want ik wil begin van de volgende maand onder een bepaald gewicht zitten.
Deze zullen tot nu toe mijn 2 moeilijkste kg’s zijn, waar ik gedisciplineerd en consequent voor moet zijn maar het zal oooh zo’n mijlpaal zijn, na al die jaren!

De volgende keer horen jullie of ik het heb gehaald.

Groetjes Ilona

Ilona wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Middelburg, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

Ilona blog 7
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!