Afvalracer Christina: Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Eerste blog in het nieuwe jaar. De eerste helft zit er op. Ik moet zeggen dat ik het toch wel een beetje onderschat had. Hoe wel het goed gaat en ik lekker mijn ding doe, merk ik toch dat het allemaal niet makkelijk gaat.

Tot nu toe heb ik de resultaten bereikt die ik heb willen bereiken maar ik ben er nog lang niet. Ik moet nog door, ik ben op de helft van mijn opengestelde doel voor 2 april en dan nog steeds is dat niet mijn definitieve doel. Ik sta er positief in. Nieuwe start van het jaar voelt toch wel als een nieuwe boek waarbij ik de verhalen nog moet schrijven. Ik heb de regie en die controle wil ik vast houden.

Ieder jaar weer vraagt iedereen elkaar goede voornemens maar dit jaar heb ik daar bewust afstand van genomen. Ik heb besloten om alles te doen wat ik wil zolang ik mij daar goed bij voel. Niemand neemt dat van mij af. Ik vind goede voornemens sowieso een slap excuus. Wil je verandering? Dan doe je dat meteen. Ik ben daar altijd schuldig aan geweest maar sinds ik verander, afval, beweeg en fitter wordt ben ik me gaan beseffen dat we eigenlijk voor alles al een smoesje hebben klaar liggen. Weg ermee! Al mijn smoesjes heb ik in 2020 achter gelaten.

Liefs Christina

Christina wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Rotterdam, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

Christina blog 7
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!