Afvalracer Ilona: Niet de makkelijke weg.. maar de minder comfortabele

Hier starten mijn eerste 180 dagen, naar een vooral andere mindset, een fitter en gezonder lijf en een betere ik! Het is daarom eigenlijk ook geen eindstreep in april, maar een tussenstation, om te kijken hoever ik ben gekomen in eigen ontwikkeling in al deze veranderingen.
Geen “eventjes” maar een voor altijd levensstijl.

Ik ben Ilona, geboren en getogen in Middelburg (Zeeland), 33 jaar, getrouwd met de liefde van mijn leven, Robin en samen zorgen wij voor onze twee kindjes, een dochter van 6 en een zoontje van 3. Ik heb lieve vriendinnen, leuk werk in een verpleegtehuis en ben een bezige bij.. je zou dus denken.. Happily Ever After! Dat is ook zo, maar toch achter mijn vaak zo vrolijke gezichtje zit meer.

Ik ben niet gelukkig met mijn gezondheid en daarmee ook mijn lijf. Ik ben te zwaar! 82 kg, en de eerste keiharde klap in het gezicht kwam, toen Richard (trainer) mijn weegschaal ticket uitdraaide en daar ‘overgewicht’ op stond. Auw, die was raak!

Ik moest dringend open kaart spelen, en mijn zware cola verslaving (denk aan 1,5 liter per dag) en verkeerde snack en eetgewoontes lagen meteen op tafel. Geen weg terug, we gaan ervoor dacht ik toen. Het is nu of nooit, totale commitment!

Groetjes Ilona

Ilona wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Middelburg, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

ILONA blog 1
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!