Afvalracer Carla: Het resultaat mag er zijn: -20,1 kg !!

Nou daar gaat ie dan; de allerlaatste blog van de Afvalrace. Dit voelt zo apart. 180 dagen geleden begon ik aan deze reis. Een avontuur waarin ik gezonder, maar vooral bewuster ben gaan eten en het sporten weer heb opgepakt.

De finaledag
Afgelopen vrijdag was: De Dag. Helaas, was deze anders ingevuld, als andere jaren, door de corona. Ook hierdoor niet alle deelnemers kunnen zien, maar gelukkig nog wel een aantal gezien en gesproken. Wat erg leuk en gezellig was! Ook hebben ze nog foto’s gemaakt van het eindresultaat. Voor mijn gevoel heb ik dit traject goed afgesloten.

Doel
Mijn eerste doelstelling van 25 kg heb ik (nog) niet gehaald. Bewust hoog ingezet, omdat ik van mezelf weet dat ik er dan het optimale uithaal.
Enkele maanden terug heb ik mijn (tussen)doel, want zo voelde het voor mij, en aangezien ik nog lang niet klaar was, op 20 kg gezet. Dit heb ik niet met jullie gedeeld, omdat ik er dan mogelijk te veel mee bezig zou zijn, en voor mijn gevoel geen “druk” wilde voelen.
Helaas kwamen er na deze wijziging in doelstelling wat lichamelijke ongemakken op mijn pad, eerst de polsblessure en daarna nog de vele migraine aanvallen die ik heb gehad. Een paar weken geleden leek het nog een onmogelijke opgave om mijn doel te halen, aangezien er volgens de teller nog 2,5 kg op stond om af te vallen, om alsnog mijn doel voor de Afvalrace te behalen. Nou geloof me, ik heb de laatste weken echt alles op alles gezet! Kei hard geknokt, en er voor mijn gevoel alles uitgehaald!

Maar het resultaat mag er zijn: -20,1 kg !!
Enorm blij met dit resultaat! En om dit voor mezelf te vergelijken, heb ik onze oudste dochter opgetild, voor mijn gevoel (zo noemen wij dat hier weleens) was dit een “blok beton” (als ik het vergelijk met de jongste), maar ruim dit gewicht ben ik lichter, bizar en langzaam beseffend hoe veel dat is. Nu gaat het natuurlijk niet alleen om gewicht, want mijn hele mindset is veranderd. En dat is het belangrijkste.

Toekomst
Ik blijf doen wat ik nu doe. Daar bedoel ik voornamelijk mee, het gezonder en bewuster eten, en het sporten. Ik heb een nieuwe doelstelling. Over een paar maandjes, voor onze vakantie, de 25 kg totaal te bereiken, dus komende tijd 5 kg af te vallen. En uiteindelijk in oktober, 1 jaar nadat het Afvalrace avontuur begon, hoop ik de 30 kg aan te tikken. Dus het komende half jaar 10 kg af te vallen.

Dankbaar!
Ik wil iedereen van de Afvalrace en Enforce enorm bedanken dat jullie mij deze geweldige kans hebben gegeven! Waar zou ik nu hebben gestaan, als ik deze kans niet had gekregen.

Ook Jill als aanspreekpunt en heel de organisatie eromheen.

En in het bijzonder Remy, mijn personal trainer, dank je wel dat je in mij bleef geloven en voor alle fijne PT’s en de coaching!

Tenslotte wil ik iedereen die mij, op wat voor manier dan ook, het afgelopen half jaar gesteund heeft, enorm bedanken!! Zonder jullie was dit niet gelukt! En ook in de toekomst is jullie steun nog steeds erg welkom.

Liefs Carla

Carla wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Breda, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

concept
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!