Afvalracer Danielle: Lekker gesport, regelmatig in de regen en flinke wind

Soms vliegen de weken voorbij en vergeet ik gewoon mijn blog te schrijven.

Maar als ik heel eerlijk ben valt er niet veel te vertellen. We hebben de laatste twee weken lekker gesport, weleens waar regelmatig in de regen en flinke wind, dat houd me gelukkig niet tegen om te gaan alhoewel het vertrekken met dat vieze weer soms wat tegenvalt,
Één geluk beter weer op komst dus gewoon actief buiten.

Thuis de tuin wat aan het aanpassen ,ook daar kunnen we genieten van de buitenlucht en blijven op die manier meteen in beweging. Trampoline afbreken,gat eronder dicht maken, alles klaar maken voor een speelhuis voor de kleine uk.

Nou ja klein, het meisje word groot,volgende week kijken op haar schooltje en na de Pasen starten in haar klasje…. spannend. Dat wordt een hele verandering voor haar, maar ook voor mij aangezien ik maar 2 dagen werk en de rest van de tijd bij haar ben wordt dit een hele aanpassing maar ook weer tijd voor 😃 Me-time 😃 Ik denk dat we dat allemaal weleens kunnen gebruiken. Maar eerst maar even afwachten wie het eerste traantje laat bij de schoolpoort (ik denk ik).

Nog even over het sporten. Wat we nog wel gedaan hebben is het niveau van mijn PT’s nog eens wat omhoog gegooid wat meer up tempo erin. En ik moet zeggen dat dit wel prettig voelt, Gianni is echt mee gefocust wat mijn doelen zijn en hoe die te behalen.
Dus hello Summer ,here we come 😁

Groetjes Danielle

Danielle wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Hoogstraten, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

Danielle blog 12
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!