Afvalracer Patricia: de afgelopen 24 weken in totaal 75 x gesport

Terwijl ik deze blog schrijf besef ik me dat de tijd wel heel snel gaat. Wat zijn nu 6 maanden?

Nou ik kan het jullie vertellen die zijn voorbij gevlogen. We hebben als afvalrace kandidaten nog 2 weekjes. Ik heb mijn agenda erbij gepakt en heb de afgelopen 24 weken in totaal 75 x gesport incl. de personal trainingen. Gemiddeld toch 3x in de week. En dat blijf ik doen. Voor mij is het nu iets wat bij mijn wekelijkse ritme hoort. 3x per week sporten bij Enforce 2x per week minimaal een uurtje wandelen. En ik heb niet altijd zin, en de ene keer gaat het veel makkelijker dan de andere keer. En er zijn nog steeds oefeningen die ik liever skip. Maar ik doe ze wel hoe moeilijk of hoe K** ik ze ook vind.

En het is niet altijd even makkelijk. Ik heb ook momenten gehad deze afgelopen maanden dat ik mijn wekelijkse weeg moment had waarbij ik was aangekomen. Of dat ik 1 of 2 ons was afgevallen. En dan zakt ff de moed in je schoenen. De kunst is dan om je daar snel overheen te zetten. En volhouden. En ja dan krijg je resultaten. Niet alleen op de weegschaal maar ook mentaal. Mentaal ben je veel sterker als je beter in je vel zit en als er dingen makkelijker gaan. En die weegschaal ook die zie ik steeds minder aangeven.

Voor mij zit het Afvalrace avontuur er nog niet op. Ik ga door met de personal training, zeker tot de zomer. Of ik dan mijn uiteindelijk doel bereikt heb durf ik niet zeggen. Niets is zeker. Ik zal dan wel een heel eind zijn. Maar het sporten en wandelen blijf ik doen.

2 weekjes geleden hebben we nog een mooie route gelopen in Breda. De Blind Walls Gallery. Dit was eigenlijk een fietsroute maar die 13 km waren kei leuk om te doen. En zo zie je eens wat. En als je de tijd er voor neemt word je ook wat wijzer.

Nu op naar de finale dag. Hoe dat er precies uit gaat zien weet nog niemand. Natuurlijk komt dit ook door de maatregen op dit moment, maar eerlijk gezegd zou het toch fijn zijn om al de afvalrace kandidaten weer te zien. We zijn samen in dit avontuur gestapt dus het zou mooi zijn om dit ook samen op 2 april te mogen afsluiten.

Liefs Patrica

Patricia blog 12
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!