Afvalracer Danielle: Wie is er sterker

En we zijn weer een paar weken verder.
Met het eten gaat het steeds beter,nu alleen nog iets meer eten..maar langzaam wordt alles evenwichtiger.

Sint en kerst

Zelfs met onze pakjesavond (ja,die hebben wij al gedaan..beetje vroeg, maar met een goede reden…de kerstboom zetten😉) is het gelukt om toch gezond te eten. Tenminste voor 80%, een beetje zondigen moet af en toe kunnen. Wel zo slim geweest om ervoor te zorgen dat ik zelf geen chocoladeletter kreeg. En voor de kinderen wel pepernoten natuurlijk. Maar geen grote schaal op tafel dit jaar, want dan wordt de verleiding te groot.

Het voordeel dit jaar met de kerst is dat we waarschijnlijk niet veel ergens anders gaan eten. Dankzij de corona, alles dicht, grote groepen mag niet. Dus zelf in de hand wat we op ons bordje doen.. En die ene keer dat we bij de ouders gaan eten, ach dat maken we de dagen daarna wel goed.

Gezond en fit

En dan vooral gezond..daar staan we nog voor een volgende uitdaging.

Één die ik al veel eerder had willen doen. En al had moeten doen. Maar de wilskracht was er niet echt.
De schrik om meer kilo’s aan te komen overwon. Maar nu mijn eten zo goed als op punt staat heb ik besloten dat het nu gewoon moet.
Want het slaat nergens op dat het nu nog niet gelukt is, zeker met het sporten, de combinatie is zo fout en voelt ook fout.

Deze morgen ging ik werken en zag ik een moeder met sigaret lopen met haar kleine dochtertje(??).. en ik schaamde me dood.
Ik dacht, ik doe dat ook!? Verschrikkelijk.!? En tevens ook een vreselijk verkeerd voorbeeld voor mijn meiden.

Dus bij deze beloof ik dat ik er alles aan wil gaan doen, om er ook voor altijd mee stoppen. Geen goede voornemen voor 2021, maar nu al starten met stoppen in 2020. Hopelijk lukt het me alleen en anders met hulp van de nicotine pleister, ze liggen klaar.
Dus ik moet nu gaan zien wie het sterkste is. Ik of die stinkende sigaretten!!!

Dus een nieuwe strijd op een GEZONDE, FITTE ME!

Groetjes Danielle

Danielle wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Hoogstraten, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

DANIELLE blog 4
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!