Afvalracer Colinda: “Ik pas ook weer kleding die ik lang niet aan kon”

Fase 1 van de afvalrace zit er gewoon al op!

Het was een fase met ups en down , maar meer ups. We gaan het niet meer over de mindere momenten hebben, want ik ben niet van plan om daar in te blijven hangen. Voor mezelf is dat beetje nutteloos en daarom ga ik het lekker over de goede dingen hebben.

Als ik nu terug kijk naar de afgelopen twee maanden, ben ik iets sterker geworden en iets slanker. Het mooie daarvan is dat sommige mensen het ook zien vooral mijn gezicht. Dat doet me echt goed om te horen. Ik pas ook weer kleding die ik lang niet aan kon.
Mijn doel was om aan het eind van de afvalrace 25 kilo zijn afgevallen, maar wat ik nu belangrijker vind is dat ik gewoon slanker word en fitter. De centimeters moeten minder worden. Ik was eerst zo gefocust op die kilo’s en als het dan niet gaat zoals ik wil maak ik mezelf een beetje overstuur en stress is niet goed voor het resultaat.

In deze fase ben ik 3 kilo afgevallen en mijn taille en heupen zijn ongeveer ieder met 10 cm verminderd.
Ik weet dat het niet veel is, maar beetje bij beetje kom ik er wel. Gewoon kwestie van doorzetten en niet opgeven.

Afgelopen week was het de Sinterklaas week , maar ik heb daar totaal geen moeite mee gehad. Normaal gesproken werkte ik wel het een en ander naar binnen, maar heb ik mezelf netjes aan mijn calorieën gehouden.

Wij zijn 5 december naar mijn oma geweest met ons gezin en mijn moeder en haar man en de kids zijn daar lekker vertroeteld en verwend. We hebben frietjes gehaald en ik heb wel meegedaan, maar binnen mijn 1500 calorieën en geen snack want tjonge jonge wat zitten er veel calorieën in een klein friet speciaal. En hoppa de volgende dag snel gaan sporten.

Ik heb genoten van de eerste fase en ik ben erg benieuwd waar fase 2 mij gaat brengen. Mijn doelen voor fase 2 schrijf ik aankomende week op.

Tot volgende week!
Groetjes, Colinda

Colinda wordt begeleid door Enforce Waalwijk, je kunt Colinda ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Blog 9
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!