Afvalracer Patty: “Alles hiervoor was de basis en nu wordt het menens”

Wat zijn mijn doelen voor fase 2?

Ik vind dit helemaal geen moeilijke vraag, ik weet wat ik wil en waar ik heen wil! Ik vertelde jullie in mijn vorige blog dat we een nieuwe trainingsschema zouden krijgen, inmiddels ben ik in bezit van dat schema en ik vind het echt leuk! Alles hiervoor was de basis en nu wordt het menens! Ik houd hier wel van. Het is nu de bedoeling dat we veel kracht oefeningen gaan doen, en dat we elke week een beetje zwaarder maken. Dus elke week een beetje meer gewicht of wat meer seconden. Ik vind het best interessant, ik ben heel benieuwd hoe ver ik kan gaan en hoe zwaar.

Waarom ik dit zo belangrijk vind is omdat ik graag die spieren beter wil gaan zien. Hier door wordt alles een beetje strakker en dat was zeker mijn doel! Als je altijd op het zelfde niveau blijft hangen komt er geen vooruit gang, daarom is het ook belangrijk om je schema aan te blijven passen en jezelf te blijven uitdagen.

Mijn doel voor fase 2 is zeker dat ik met zwaardere gewichten kan trainen, en meer uit mezelf kan halen. Verder zou ik nog meer zichtbaar rondom mijn buik willen zien. En ik ben heel benieuwd of me dat gaat lukken! Het is stiekem best pittig maar ik heb er ook plezier in, en dat is ook zeker belangrijk.

Inmiddels is alweer de mooiste tijd van het jaar aangebroken, de kerstboom staat alweer, en er liggen pakjes onder de boom. In mijn volgende blog vertel ik jullie hoe ik me ga voorbereiden op de feestdagen! Want hier wil toch iedereen van genieten. Voor nu wens ik jullie alvast hele fijne feestdagen en vooral een gezond en fit nieuwjaar.

Lieve groetjes Patty

Patty wordt begeleid door Enforce Waalwijk en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 10
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!