Afvalracer Colinda: “180 dagen en een super mooie finaledag”

180 dagen en een super mooie finaledag. Om nooit te vergeten. Een heel erg mooi traject van De Afvalrace dat aangeboden werd door Enforce. Zo speciaal om mensen op deze manier te helpen.

Ik weet nog steeds het moment dat ik werd uitgekozen, die had ik totaal niet zien aan komen. Ik ben nog steeds zo blij dat Jochen mij had uitgekozen. Heel het traject was zo’n mooie ervaring met wat ups en downs.
Zo was het voor mij mentaal wat moeilijker, ik wilde te snel te veel. Maar nu weet ik dat dat helemaal niet nodig is. Zolang je blijft doen wat je moet doen kom je er wel. Ik heb in die 180 dagen zoveel aan Steef gehad. Steun en goede begeleiding.

En al die verrassingen die we hebben gekregen waren zo leuk! 2 mooie en fijne bh’s van Naron een gezellige avond bij kookworkshop Breda.

Op de finale dag zelf werd ik door Jochen en Steef opgehaald is een super vette BMW X4 XDRIVE20I , daarna zijn we Patty op gaan halen en werden we verrast bij de ICI PARIS in Waalwijk met een mooie make-up.
We werden nog meer verrast in Ulvenhout, onze haren werden mooi gemaakt en we mochten op de foto. En we hadden ook nog een interview met Scooperz. Daarna zijn we met iedereen van Enforce en de afvalrace kandidaten gaan borrelen en hebben lekker gegeten.

Toen kwam het de finaleavond. Zodra ik beneden stond, was ik op van de zenuwen. Ik zat mezelf te druk te maken. Ik heb afgelopen 6 maanden geleerd om niet in mijn hoofd te gaan zitten, maar het lukte me op een of andere manier niet. Vlak voor dat ik op het podium moest ging mijn hart te keer niet normaal. Maar ik was al heel blij dat ik niet op het podium viel, dat had ik namelijk gedroomd en dat zou echt iets voor mij zijn. Ik kan wel zeggen dat het mee viel op dat podium, maar dan zou ik liegen. Ik was blij dat ik er weer af mocht. Ik wist ook niet zo goed wat ik moest zeggen, maar het was wel mooi om terug te zien hoe het in elkaar gezet was.

Ik wil iedereen bedanken die aan de afvalrace hebben meegewerkt dat wij dit zo mooi hebben mogen ervaren, voor al de zorgen en het geregel achter de schermen en voor de schermen, heel Enforce voor het mogelijk maken van de afvalrace. Jochen en Steef voor de goede begeleiding en coaching. Bedankt voor alle verrassingen en trainingen. Ik ben iedereen zo dankbaar hiervoor. Iedereen bedankt voor het volgen van de blogs en de vlogs en voor het steunen.

Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar dat gaat zeker goed komen. Ik heb mijn doel voor ogen en ga daar komen.

Dit was mijn laatste blog en ik wens iedereen een gezond en sportieve toekomst toe. Zorg dat je je doelen bereikt en wees trots op jezelf bij elke stap die je maakt.

Groetjes, Colinda

Blog 26
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!