Afvalracer Jacqueline: “Ben al ruim 12,5 kilo kwijt”

De afgelopen 8 weken zijn echt omgevlogen.

Ik weet nog goed mijn eerste training, wat onwennig in mijn sport outfit stond ik daar buiten in het Haagse bos. De training was hartstikke leuk, echter de spierpijn erna minder.

Nu acht weken later gaan alle sportoefeningen steeds makkelijker. De spierpijn heb ik gelukkig bijna niet meer, behalve bij nieuwe oefeningen. Maar niet meer zo erg als in het begin!!! Met het eten zit ik nu ook in een nieuwe flow, ik eet een stuk minder en gezonder. Mijn partner helpt mij ook, hij houdt namelijk van heerlijk en vooral veel eten en daar houd hij nu rekening mee. Op vrijdagavond geen tafel vol met alleen maar lekkere dingen, maar vooral gezonde dingen.

Zonder de professionele ondersteuning van personal trainer en coach Daniƫlle, had ik dit nooit kunnen bereiken. Met het afvallen gaat het ook goed, ben al ruim 12,5 kilo kwijt!!!
Ben hier al helemaal happy mee en al mijn oude kleding kan ik al weer aan. Hierdoor gaan je gelukshormonen ook weer werken en zit ik een stuk beter in mijn vel.

Tot volgende week!
Groetjes uit Den Haag, Jacqueline

Jacqueline wordt begeleid door Enforce Den Haag en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 9
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!