Afvalracer Claudia: We gaan knallen tot het einde

Hoe zal ik beginnen? Claudia had zich, net zoals iedereen, aangemeld via de website. Na een gesprek van 5 min aan de telefoon vertelde ze dat ik al goed had samengevat hoe zij aan het leven was. Alles aan het doen om te overleven en niet om te leven. Na het gesprek werd ze gekozen voor een jaar lang gratis personal training. En toen begon de reis.

In het begin vlogen de kilo’s ervan af. Al hadden we af en toe zeker wel moeite met de coach gesprekken en was alles heel veel en heel moeilijk. Na een aantal maanden begon je echt in te zien dat het resultaat opleverde. Je had progressie in je gewicht, je viel af. Maar had ook meer rust in je hoofd. Maakte situaties kleiner en hierdoor creëerde je meer overzicht. Ook al heb je af en toe nog een terugval. Je merkt wanneer je weer de structuur aanneemt die je moet aannemen dat je echt wel het resultaat eruit haalt.

Waar ik nog het meeste trots op ben is dat je er altijd bent voor je kinderen. Je weet dat jij op de eerste plaats staat en dat de kinderen af en toe moeten schikken. Maar dat mag het is niet erg. JIJ word hierdoor de Claudia die jij wilt zijn. Niet alleen voor nu maar ook voor straks. Het is nu investeren om later het leven te leiden die je altijd wilt leven.

Ik weet zeker dat je kinderen super trots zijn op je: Mirthe, Fleur en Tijn vonden de start ook lastig. Dit was namelijk ook een verandering in hun leven. Je merkt nu dat ze super trots zijn op je. Wat ik ontzettend mooi vind om te zien. Elke keer dat ze mee gaan naar een training zie je weer dat ze glunderen en dat ze trots zijn.

Claudia, je bent het afgelopen jaar echt heel sterk bezig geweest. En je hebt nieuwe kansen gemaakt zowel op het werk, in je thuis situatie en in je eigen leven. Ga de laatste weken van dit traject zo door en zorg dat jij de regie houd over je eigen leven.
We gaan knallen tot het einde.

Al onze deelnemers krijgen in deze bizarre tijden de mogelijkheid om te blijven trainen tijdens live te streamen Online Training Sessies. Elke dag van de week zijn er verschillende tijdsblokken met verschillende levels, voor ongeoefende naar geoefende tot gevorderde sporters met verschillende mastertrainers, waarin deelnemers op elk gewenst moment kunnen instappen (34 live online trainingen per week).

Remco Jonkers
Enforce mastertrainer
remco@enforce.nl

Claudia wordt begeleid door Enforce Tilburg, je kunt Claudia ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Claudia 11
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!