Afvalracer Claudia: Een romeinse naam voor een Romeinse krijger

Voor deze blog ben ik gevraagd om familie en vrienden een blog over mij te laten schrijven. En wat een mooie, lieve reacties heb ik hierop ontvangen, dat heeft me enorm geraakt en ik heb er wel een paar traantjes om gelaten.
Wat fijn dat ik zulke lieve bijzondere mensen om me heen heb.

Ik ben zo blij en trots op mezelf wat ik in een half jaar bereikt heb.

Bedankt voor de lieve reacties!

Je kunt de blogs hieronder lezen:

“Mama heeft het goed gedaan. Ik vond het leuk om naar Remco te gaan en te kijken hoe mama sport, ik vond het leuk daar. Mama kan en doet heel hard en goed boksen en is heeeeeeeeeel veel afgevallen. Mama heeft goed gezond gegeten. Remco is ook lief en aardig. We mogen ook soms mee doen van Remco maar als we niet mee mogen doen dan was dat ook oké. Ik hoop dat mama het lang vol houdt. Ze doet het goed. Maar soms doet ze wel cola drinken en snoepjes pikken van ons. En mama is ook heeeeeeeeeeel lief. Ik vond het leuk om met mama mee te hard te lopen”
X-je Fleur

“Ik vind dat mama goed op het eten heeft gelet. Tussendoor pakte ze nog wel eens een snoepje en een colaatje, maar als ze er 1 op heeft wilde ze er vroeger nog eentje, maar dat deed ze nu niet. Ze stond vaak vroeg op om hard te lopen en sport heel vaak. Soms heeft mama niet heel veel zin om te gaan hardlopen, dan blijft ze een dagje thuis, maar haalt ze het wel in. Ik vind het superknap en ik ben super trots op mama”
Liefs Myrthe

“Ik vind het knap dat mama is afgevallen. Maar ik vond het fijner om met mama te knuffelen toen ze dikker was. Ze was heel sterk en Remco een leuke en aardige trainer. Mama snoepte en drinkt veel minder cola nu. Ik ben supertrots op mama dat ze afgevallen is”
Gr Tijn

“Claudia, een romeinse naam voor een Romeinse krijger. Wat heb ik in korte tijd een respect gekregen voor deze vrouw met 3 schatten van kinderen, huishouden, 32 uur werken en 1 doel; Weer van haarzelf gaan houden en prioriteiten stellen. Ze is hier vol ingegaan en wat een respect. Als je haar nu ziet stralen, hoe tevreden ze is en hoeveel levenslust ze weer heeft en hoe trots ze is, dat geeft me kippenvel en maakt me zo trots. Blij en dankbaar dat ik er onderdeel van mag zijn. Claudia nooit meer terug, alleen vooruitkijken, genieten en volhouden. Het is niet erg om balans te hebben en af en toe egoïstisch te zijn en voor jezelf te kiezen. Claudia een prachtig mooi, puur echt mens. What you see is what you get, and I love it. Dank je wel om wie jij bent en zet door, het maakt je gelukkig. Trots om naast jou te mogen staan”
Chester

“Ik werd gevraagd om een blog te schrijven voor mijn lieve zus. Ivm met de afvalrace die ze tot op heden aan het volgen is. Daar wil ik natuurlijk wel iets over schrijven. Daarbij wil ik graag noemen dat ik een trotse broer ben. Als ik nu zie hoeveel wilskracht mijn zus heeft om
het zware programma van de afvalrace te doen en vol te houden. Dit vergt namelijk wel heel veel discipline en een zeer grote wilskracht. Je kunt nu goed zien wat het allemaal teweeg heeft gebracht, ze is goed afgevallen en ze heeft een positievere kijk in het leven gekregen.
Qua houding komt ze heel zelfverzekerd over. Drie dikke duimen omhoog voor mijn zus”

Groetjes je lieve broer Roy

“Ja, Claudia heeft gevraagd iets op te schrijven voor haar blog. Toen ze ermee aankwam dat ze deze afval race had gewonnen, zag ik dat niet zo zitten maar ik hield mijn mond maar dicht. Wat schetst mijn verbazing dat Claudia het wel vol hield. Ik zie nu een stralende en slanke meid voor mij. Nog even dan is dit voorbij. Dan valt alle ondersteuning weg. Ik zou zeggen Claudia , zet dit dan door dan blijf je er goed uitzien, slank ,dat is wat je jou hele leven al gewild hebt”
Liefs mama

“Je vroeg me een stukje te schrijven over jou en voor jou. Natuurlijk doe ik dat, maar waar begin ik mee? Jeetje ..hoe lang ken ik je nu? Zo’n 20 jaar? Je kreeg mij erbij , we waren niet gelijk bevriend. Achteraf wel goed (hihi). Je hebt heel veel meegemaakt.. mooie dingen, minder mooie dingen maar ook moeilijke tijden. Steeds kwam je weer overeind of het nou makkelijk ging of moeilijk.. jij zocht altijd een weg om alles voor iedereen zo goed mogelijk te laten lopen. VOOR IEDEREEN JA.. maar voor jezelf pfffff niet zo belangrijk vond je altijd. Tot dat ik hoorde dat jij je voor de gein had opgegeven voor de afvalrace (ik win dit toch niet zei je nog en is dit wel iets voor mij en ik heb er toch geen tijd voor??hoe moet ik het gaan combineren?). Maar toen kwam dat verlossende telefoontje.. je mocht meedoen met de afvalrace. Er was toch iemand die jij niet kende, maar wel in je geloofde. Da’s gek he claud? Vol goede moed begon jij met deze challenge. Ik heb altijd heel veel respect voor je gehad. Hoe jij alles regelde en ook voor elkaar kreeg. Ook dit gaat je lukken lieve Claud. Je bent een goede moeder van 3 kids, je hebt een drukke baan, meerdere keren verhuizen om je kids het beste te kunnen bieden, alle 3 de kids sporten, soms rijd je van hot naar her om alle 3 te laten sporten.. Dus alles voor iedereen ,maar waar sta jij? Eindelijk koos je iets voor jezelf. Deze challenge kwam precies op het goede moment. Waarde van jezelf leren kennen.. moeilijk he lieve Claud? Wat heb jij momenten gehad dat je het niet zag zitten. Je bent volhardend en je bent zo gegroeid je telt weer mee in je eigen ogen..ook heb je meer zelfrespect. Je glundert. JE BENT GEWOON EEN GEWELDIGE VROUW. Ik ben blij dat ik je vriendin mag zijn je betekent heel veel voor mij Claud, ik hou van je zoals je was, bent en zal zijn”
SUPER XXX Katinka

“Ik ken je ondertussen al ongeveer zo’n 27 jaar en je hebt net als ieder mens je goede en minder goede periodes in het leven gekend. Nu kwam er een uitdaging op je pad in de vorm van de afvalrace. Maar niet in de rustigste periode van je leven nee, je hebt een drukke baan , 3 hele lieve kindjes waarvan er èèn extra aandacht nodig heeft en je bent bereid alles van jezelf opzij te zetten voor hun. Ze sporten alle drie dus ieder weekend van hot naar her rennen. Ook ren je voor en na school van opvang naar opvang en dan naar je werk om daar weer alles perfect te willen doen. En tussendoor vind je dan nog tijd om een balletje te trappen in de zaal. En toen kwam de afvalrace en dacht ik ; wanneer ??. Maar de weken daarna maakte jij er tijd voor; liet jij het op je af komen. En met de week ging het beter. Je ging om met het moment van de dag en maakte daar optimaal gebruik van zelfs om 06.00 s’morgens erg knap hoor en wat een omzetting in je hoofd. En je zag ook resultaat de kilo’s vlogen eraf de complimentjes vlogen je om je oren. Je kon er ook van genieten het harde werken loonde ook. Je hebt het met jou drukke leventje hartstikke goed gemanaged en je zit nu lekker in je vel houd dit vol als de race ophoudt. Je bent een kanjer !!”
Veel liefs xx Anja

Groetjes Claudia

Claudia wordt begeleid door Enforce Tilburg, je kunt Claudia ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Claudia 10
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!