Afvalracer Anchela: Gesteund door dik en dun

Dames en heren !!! ik wil jullie voor stellen aan twee geweldige personen die mij hebben gesteund door dik en dun. Letterlijk en figuurlijk. Vanaf het begin waren ze aan mijn zijde en tot het eind van de Afvalrace zullen ze er nog zijn om te zorgen dat ik het beste uit mezelf kan halen. Ik presenteer jullie de verhalen van mijn lieve stiefmoeder (Isabel) en de liefde van mijn leven Tomas (mijn verloofde).

Ik geef hen het woord.

Isabel ( stiefmoeder)
Afvallen is een hele uitdaging maar niet onmogelijk. Anchela laat het zien! Zij was ongelooflijk blij toen zij hoorde dat zij met een personal trainer aan de slag mocht. Anchela startte, geheel intrinsiek gemotiveerd, haar zoektocht naar balans tussen lichaam en geest. In de afgelopen periode is Anchela 13.7 kilo afgevallen. Op de sportschool worden de afgevallen kilo’s al snel opgemerkt. Iedereen heeft het over de slanke taille en mooie curves van Anchela. Het lichaam van Anchela vormt zich met de weken. Anchela laat met haar intrinsieke motivatie zien dat alles mogelijk is. Het leven is een uitdaging en afvallen is nu haar doel. Zij is niet arrogant. Zij uit twijfels en kwetsbaarheid, maar durft iets aan te nemen van een ander. Dit brengt Anchela verder. Haar uithoudingsvermogen is gegroeid vanwege haar gedrevenheid en doorzettersmentaliteit. De kunst van afvallen is immers – de fysieke en emotionele kilo’s kwijtraken. Door je innerlijk kracht te tonen sta je stevig in je schoenen en ben je nu al succesvol.

Tomas (verloofde)
In de afgelopen maanden heb ik heel wat verandering gezien in Anchela met betrekking tot het afvallen. Het begon allemaal bij onze poging om kinderen te krijgen. En één van de doelstellingen was om op het juiste streefgewicht te zitten. Natuurlijk hebben we zelf heel wat opties geprobeerd, maar werden we altijd wel weer tegen gehouden door eigen discipline tekort.
Totdat ik van Anchela te horen kreeg dat er een Afvalrace was. De eerste dag ben ik meegegaan en heb ik gezien hoe het allemaal in zijn werk ging. Ik was zelf erg enthousiast om te zien hoe Anchela haar training verliep en om te zien hoe ze op de juiste manier werd getraind en begeleid. Ook haar voedingsschema is heel erg positief veranderd in de afgelopen maanden. Ze is veel gezonder gaan eten en heeft mij zelf mijn ogen doen openen dat een gezondere leefstijl beter is. Anchela is sterk vooruit gegaan en ook heel goed afgevallen. Ik merk aan haar dat ze de laatste dagen erg gedreven is, ook buiten de trainingssessies van Enforce. Dit heeft ook veel invloed op onze dagelijkse bezigheden. We doen leukere dingen we gaan vaker weg. Ik ben erg blij met deze vooruitgang. Bij deze wil ik de medewerkers van Enforce/De Afvalrace enorm bedanken voor deze mogelijkheid. Het heeft ons erg goed geholpen bij onze doelen en ik ben jullie daar erg dankbaar voor.

Liefs Anchela

Anchela wordt begeleid door Enforce Rotterdam, je kunt Anchela ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Anchela 10
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!