Afvalracer Claudia: Wat kan een leven veranderen in 180 dagen

Wat ben ik blij dat ik hiervoor uitgekozen ben door Remco. Ik heb veel aan hem gehad en goede gesprekken met gevoerd.

Het hele traject heeft me veel aan het denken gezet. Ik ben nog nooit zo bewust met mezelf bezig geweest. En niemand heeft me zo eerlijk geconfronteerd om over mijn acties of het gebrek daaraan, na te denken. En niet alleen nadenken, maar vooral ook omzetten in daadwerkelijke doelen en uitvoeren. Waar zit mijn valkuil en hoe ga ik daarmee om.

En niet alleen om gewicht te verliezen. Het meeste nog heeft Remco met mij gepraat over de complete situatie, mijn negatieve zelfbeeld, onzekerheid, werk, kinderen, druk, planning, eten. Het vergt best veel discipline en die heb ik niet altijd. Daarom moet ik bewust mijn doel blijven herhalen voor mezelf en aanpassen als het nodig is of ik verslap.

Het allermooiste moment voor mij van de hele afvalrace, blijft nog het moment dat ik erachter kwam dat ik uitgekozen was. Blij, maar ook angstig voor het vloggen en lukt het me wel. Maar ik kan nu zeggen dat ik nog steeds heel blij ben, (vloggen is helaas niet helemaal mijn ding geworden) en het is me gelukt! Ik ben vooral weer blij MET mezelf en trots op wat ik bereikt heb. 16.4 kg afgevallen, en van maatje xl naar maatje M.

Nu is de afvalrace afgelopen en mis je de stok achter de deur. Hoe ga ik mijn nieuwe levensstijl behouden in de toekomst?

Ik zou graag nog de puntjes op de ik willen zetten en ik ga kijken of ik nog een tijdje door kan gaan met Remco en Enforce. Ik vind de trainingen superfijn en uitdagend en je ziet je lichaam echt veranderen. Daarnaast blijft hardlopen en voetbal en boksen ook nog op mijn programma staan.

Mijn voeding is de grootste uitdaging en hierin zal ik discipline moeten houden om alles bij te houden en plannen en niet te gaan snaaien en terugvallen in oude gewoonten.

Op privé vlak, blijven er nog steeds uitdagingen en zal ik hier goed over moeten nadenken, hoe ik dingen kan veranderen en misschien moeilijke keuzes maken, zodat de druk minder wordt.

Het allermooiste wat me deze afvalrace gebracht heeft, is dat ik me weer zekerder voel en me weer open durfde te stellen voor de liefde en er een hele lieve bijzondere man in mijn leven is gekomen.

Hierbij wil ik iedereen bedanken die mij gesteund heeft, Enforce, Remco, Jochen, Steef, familie, vrienden, collega’s, mede afvalracers, en alle mooie reacties op facebook.

Ik kan iedereen een personal coach aanraden!

Stay safe! Claudia

De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

Claudia 16 kg
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!