Afvalracer Christina: Een tijd vol veranderingen

Het zit er op! Wat is de tijd toch snel gegaan. Een tijd vol veranderingen en een tijd van jezelf opnieuw leren kennen. Ik heb nieuwe mensen ontmoet en mensen verloren maar nu is het pas echt begonnen.

Ik heb veel geleerd, over verschillende aspecten. Wat ik beter kan doen en wat ik kan veranderen om beter te presteren. Het afgelopen half jaar heeft mij veel bijgebracht maar vooral veel kracht gegeven om door te zetten. Door te gaan met waar ik mee bezig ben en eigenlijk alles een beetje beter te doen.

Mijn traject stopt hier maar mijn ontwikkeling gaat door. Ik ben nog lang niet klaar, nog lang niet klaar met sporten en nog lang niet klaar met het zijn wie ik ben.

Voor nu, bedankt voor alle steun en liefde die ik het afgelopen half jaar heb ontvangen. Het gaat jullie allemaal goed en ik hoop dat jullie net zo gemotiveerd zijn om jezelf te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Peace!
Christina

Christina wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Rotterdam, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

Christina
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!