Afvalracer Roel: Heb ik er alles uitgehaald? Jazeker!

De Afvalrace van 180 dagen zit erop. Het voelde uiteindelijk niet als een race, maar meer als een nieuw begin. Heb ik er alles uitgehaald? Jazeker! Maar corona heeft wel roet in het eten gegooid, want als de sportscholen open waren gebleven, was ik nu verder geweest. Maar ik ben onwijs blij waar ik nu sta en mijn eigen race gaat gewoon door, de eerste etappe zit erop en ik ben klaar voor de volgende. Mijn levensstijl heb ik aangepast, ben veel bewuster, zowel met bewegen als met voeding. Ik vind sporten en bewegen weer leuk om te doen en ik kan goed van de lekkernijen afblijven.

Mooie momenten
Tijdens de Afvalrace heb ik mooie momenten mogen beleven. Compleet stuk gaan en dan toch nog net die laatste herhaling eruit persen. De eerste keer in volle sprint met de kids door de straat. Mijn zoon die heel hard roept: “papa, je buik gaat weg”. Kleding die ik in jaren niet meer aan heb kunnen doen, die ik nu ineens weer pas. Complimenten die je krijgt van mensen die je al een tijdje niet hebben gezien.

Resultaten
Uiteindelijk ben ik ruim 15 kilo afgevallen, maar ook 3 kilo aan spiermassa gegroeid. Mijn buikomvang is zelfs met 20 cm afgenomen! Maar het allerbelangrijkste is dat ik veel fitter ben en veel lekkerder in mijn vel zit. Ik ga door en mijn streven halen, onder de 3 cijfers op de weegschaal!

Bedankt
Bedankt Enforce Drechtsteden voor de kans die jullie mij hebben gegeven. Mijn personal trainer Mandy voor al je adviezen en het feit dat je het beste in mij naar boven wist te halen. New Care bedankt voor de supplementen. Bomont, bedankt voor de kledingcheque! Ik kom snel langs om een nieuwe outfit te scoren. Maar mijn grootste dank gaat naar mijn allerliefste vrouw en kids, die mij gedurende race hebben gesteund en geholpen. Door hun steun weet ik zeker dat ik het verder vol ga houden en nog meer kilo’s ga verliezen.

Groetjes Roel

Roel wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Drechtsteden, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

Roel eindfoto
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!