Afvalracer Carla: Maar liefst vier broeken kan ik met gemak weer aan!

De tijd vliegt voorbij, al weer even onderweg in de 2e maand. Geen tijd te verliezen, maar kei hard werken. Geen “grapjes”, “gekheid” of wat dan ook tijdens het sporten (dit gebeurde wel eens, vooral om de pijn te verbijten..) maar FOCUS! Dat was uit een gesprek met Remy (mijn trainer) gekomen. Niet leuk, maar blijkbaar wel nodig.. dus aan de slag er mee!

Opbouwen van het sporten

Het goede nieuws is, dat het weer een stuk beter gaat met mijn luchtwegen. Voor iemand die mij niet kent, zal daar zeker anders over denken… Maar gelukkig heb ik weer wat meer lucht en is het hoesten verminderd.
Deze week voor het eerst drie keer gesport. Waarvan één keer thuis. Remy had een workout voor mij in elkaar gezet, zodat ik thuis aan de slag kon. Heel fijn dat dit mogelijk is. MAAR…pffff wat was dat pittig zeg! Tjeetje! Het geeft daarna natuurlijk wel een extra voldaan gevoel. Verder die week nog een PT gehad en een “groepsles; workout op locatie.

Geluksmomentje

De broeken die ik nu nog aan heb, draag ik ondertussen met een riem en zitten niet meer mooi en fijn. Dus eigenlijk heb ik nieuwe broeken nodig, maar dacht: ja daaag… dat ga ik dus niet doen, want ik wil nog veeele kilo’s afvallen. Toen bedacht ik mij dat ik ver weg in de kast een stapeltje broeken (zo goed als nieuw nog) had gestopt.. in de hoop die OOIT weer aan te kunnen. Had met mij zelf een tijdje geleden al afgesproken, dat het binnen een jaar moest zijn.. en ik anders de stapel weg zou gooien. Of te wel, nog meer verdriet erbij… dat het weer niet gelukt zou zijn.

Ik dacht: ik zal eens kijken bij de grootste broeken, hoeveel het nog scheelt om er weer in te kunnen. Wat denk je?!Maar liefst vier broeken kan ik met gemak weer aan! WAUW! Wat ben ik blij en trots op mij zelf dat ik dit “al” bereikt heb! Maar vooral met beide benen op de grond blijven staan, WANT…IK BEN ER NOG LANGGG NIET! Maar DIT nemen ze niet meer van mij af!

Op naar.. “nog meer broeken” 😉

Groetjes Carla

Carla wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Breda, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

CARLA blog 3
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!