Afvalracer Patricia: Vanaf nu laten we deze tegenslag achter ons

Blog nummer 3 alweer, en wat voor één. Laten we eerst even beginnen bij 2 weken terug. Ik zat lekker in de flow. Alles liep zoals ik wilde. Ik had uitstekende resultaten en voelde me steeds fitter. Het sporten werd ook steeds makkelijker dus konden we de lat iets hoger leggen. Iets wat ik zelf ook wel wilde, ik daag mezelf iedere keer uit. Het hardlopen op zondag ging ook vooruit. Ik loop 5 Km en word iedere week sneller. Ook hierin vind ik die uitdaging om iedere keer sneller mijn rondje te maken.

Maar toen!!!!. Toen werd ik verkouden en voelde me helemaal niet lekker. Ik dacht nog het zal toch niet? Maar ik had de pech dat ik dus positief getest werd op Corona. Shit en nu. Wat gaat mijn lijf doen, hoe ziek word ik, hoe lang gaat het duren. Al die horror verhalen en beelden die je op tv zag. Waarom ik, het gaat juist zo lekker. Allerlei dingen gingen door mijn hoofd. Lijstje maken met wie ik in contact ben geweest. Lijstje maken voor als de GGD belt want je hebt toch vragen. Hoe gaat dat met mijn gezin. We moeten in quarantaine. 2 dagen later bleek heel ons gezin positief te zijn dus daar zaten we dan. Wij kunnen van geluk spreken dat onze klachten net als griepklachten waren en dat we na 10 dagen weer klachten vrij waren en weer naar buiten konden.

Het vervelende van alles was dat ik samen met mijn trainer Bernd net daarvoor een bloedtestje had gedaan en samen hadden zitten praten over eigenlijk van alles. 1 op 1 aan een tafeltje 30 minuten lang ongeveer. Bernd is diegene die mij vanaf dag 1 begeleid in dit traject en ik mag toch wel zeggen dat we een klik hebben. Ik hou wel van humor, maakt niet uit of dit hele foute humor is nou gelukkig hij ook dus tijdens de trainingen word er ook best wel wat gelachen. Niet te veel want dan grijpt tie in. Hij is ook diegene die mij triggert om net een stapje harder te zetten en pikt ook echt geen Bull Shit. Ik ben me er ook van bewust dat ik dit traject serieus moet nemen en niet alleen voor mezelf en mijn gezin, maar ook voor de trainer. Hij is toch diegene die mij begeleid. Maar goed door ons gezellige klets half uurtje was Bernd ook verplicht om in quarantaine te gaan. Heel vervelend vond ik dat.

Ik heb natuurlijk ook een trainingsmaatje. Dat is Marieke. Marieke is zelf ook deelneemster geweest aan de afvalrace in 2017 en weet natuurlijk precies hoe en wat. We sporten al wat langer samen en geven elkaar de nodige peptalks of schoppen onder de reet als dat nodig is. We proberen elkaar scherp te houden en kijken naar het uiteindelijke doel. Ik heb de PT training van deze week er weer op zitten en wat voor één. Vooral spannend met wat kan ik nog en wat kan ik aan. Het ging naar mijn mening heel goed, Dus vanaf nu laten we deze tegenslag achter ons. En kijken alleen nog maar vooruit.

Veel liefs Patricia

Patricia wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Oosterhout, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

PATRICIA blog 3
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!