Afvalracer Carla: Ik heb erg veel bewondering voor hoe je dat hebt opgepakt!

Het is mijn beurt, als personal trainer van Carla, om een blog te schrijven over de afgelopen tijd.

Laten we even terug gaan naar de aanmelding. Stiekem had ze zich aangemeld voor de informatieavond zonder dat iemand daar ook maar iets vanaf wist. Dat kwam haar uiteindelijk duur te staan want man-lief had andere plannen waardoor Carla ineens thuis moest blijven bij de kinderen. Vervolgens werd ze ziek en toen de deadline bij verstreken was kwam ze zwetend en half ziek op gesprek. Het gesprek dat voor ons een samenwerking zou gaan betekenen, maar dat wisten we allebei toen nog niet.

In de tussentijd is er veel gebeurd. Met vallen en opstaan vlogen de kilo’s eraf. Soms stond Carla even stil maar door de gesprekken pakte ze weer aan en ging ze ervoor. Die gesprekken waren niet altijd even makkelijk. Soms moet je even spreekwoordelijk tegen de lamp lopen. En dat gebeurde soms ook. Daarna pakte Carla de draad weer op ging er vol voor. Ik heb erg veel bewondering voor hoe je dat hebt opgepakt!

Elke keer als alles op de rit lijkt te zijn komt er uit onverwachte hoek (een hardloop blessure bijvoorbeeld) iets wat roet in het eten gooit. Maar elke keer laat je zien dat je sterker bent dan dat! En nu met Corona? Gewoon thuis aan de bak, uitzieken waar nodig en door! En dat is precies waar de afvalrace om gaat. De kilo’s zijn mooi, maar het feit dat je geleerd hebt dat je een doorzetter bent is nog veel mooier! Net zoals jij groter bent dan de omstandigheden is de afvalrace groter dan afvallen.

Carla, blijf vooral in jezelf geloven. Blijf plafonds doorbreken en blijf ervoor gaan. Dan gaan die kilo’s vanzelf!

Alle Afvalrace deelnemers krijgen in deze bizarre tijden de mogelijkheid om te blijven trainen tijdens live te streamen Online Training Sessies. Elke dag van de week zijn er verschillende tijdsblokken met verschillende levels, voor ongeoefende naar geoefende tot gevorderde sporters met verschillende mastertrainers, waarin deelnemers op elk gewenst moment kunnen instappen (34 live online trainingen per week).

Collin Oosthof
Personal Trainer

Carla wordt begeleid door Enforce Harderwijk, je kunt Carla ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Carla 11
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!