Afvalracer Aruna: Wees trots op wat je al bereikt hebt

En daar is 2021 al! De dagen vliegen voorbij en dat betekent dat het eind al in zicht is wat betreft mijn avontuur bij Enforce. Ik zit inmiddels op de helft van mijn programma. Dit wil uiteraard niet zeggen dat het fitter worden en afvallen dan tot een einde komt… maar het dan zelf moeten doen zonder hulp van DaniĆ«lle, tsja dat vind ik eerlijk gezegd best een beetje eng.

Zoals ik in mijn vorige blog verteld heb gaan de trainingen gelukkig nog door. De vorige keer was ik niet heel enthousiast over het buiten trainen. Nu vind ik het minder erg, het heeft wel wat. Nooit gedacht dat ik in de kou buiten zou trainen en moet je mij nou zien 😜 Dat is voor mij echt wel weer een trots-momentje maar als ik dan weer op de weegschaal sta is dat gevoel gauw weer verdwenen. Nee Aruna (hoor ik mezelf zeggen), niet jezelf de grond inboren, wees trots op wat je al bereikt hebt.

De komende 90 dagen ga ik er natuurlijk nog voor. Hopelijk vliegen de kilo’s er nog af aangezien ze maar geen afscheid van me kunnen nemen. Wat betreft de trainingen, ik heb mezelf opgeschaald van het liften van 5 kilo naar de 10. Hier gaan we dus nog mee door. Verder heb ik me voorgenomen om m’n voeding goed onder de loep te nemen en vooral op tijd te eten. Ik ben dus nog lang niet waar ik moet zijn. Zoals Enforce zegt ‘De dag waarop je het zaadje plant is nog niet de dag waarop je het fruit eet!

Groetjes Aruna

Aruna wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Den Haag, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

Aruna blog 7
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!