Afvalracer Patricia: Heb vooral lekker genoten

Ten eerste wil ik iedereen en gelukkig, gezond en een sportief 2021 wensen.

Het is toch wel raar dat een jaar zo snel voorbij gaat. En dan ineens is het eind december. En dan is het 12 uur en gaan we 2021 in. 1 januari 2021. En wat blijkt dan. Het voelt als een gewone zondag. Er is niks veranderd. Het voelt het zelfde aan als een willekeurige zondag in november. Maar gelukkig laten we 2020 achter ons en kijken we vooruit. En hebben we goede voornemens? Nee ik niet was al begonnen met mijn goede voornemens. Noem het ook geen voornemens maar doelen. Ben er al vanaf september mee bezig. Betekend nu ook dat we op de helft zitten van De Afvalrace.

En hoe gaat het tot nu toe. Ik heb rondom de feestdagen 10 dagen vrij gehad. Voelde ook echt als vakantie. Donderdag voor de Kerst nog de Kerst Challenge gedaan. Nog even flink knallen voor de feestdagen. Natuurlijk iets te fanatiek waardoor ik heel deze korte vakantie last heb gehad van mijn hamstring. (conclusie ik moet echt niet gaan voetballen) De trainers van Enforce genoten ook van hun vrije dagen. Dus op sportief gebied is er niet veel gebeurd. Hebben veel gewandeld, toch de 20 kilometer aangetikt. En wat hebben we nog meer gedaan. Kerstdagen zijn we doorgekomen. Een avondje lekker geborreld en gegeten met vrienden. Online Bingo (hahahaha) gespeeld, natuurlijk allemaal corona proof. Lekker uitslapen Netflixen en meer niet. Heb ook deze dagen de foodapp niet gebruikt. Heb vooral lekker genoten. Heb ik schade opgelopen in deze 10 dagen. Euhhh ja natuurlijk, maar is het veel schade. Nee is eigenlijk niet noemenswaardig.

Natuurlijk staat mijn gezin voor 100% achter mij. Wij doen het met zijn alle zeg ik dan. Dus als ultieme cadeau is mijn wederhelft ook in een PT traject gestapt bij Enforce. Het leuke ervan is dat we nu samen bezig zijn met sporten en voeding. Zo houden we elkaar scherp, en halen we samen ons doel.

En wat is dat doel voor 2021!!! Lekker doorgaan waar ik mee bezig was. Positief blijven, lekker sporten en gezond eten. Heb iig weer gezond inkopen gedaan.

Veel liefs Patricia

Patricia wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Oosterhout, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

Patricia blog 7
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!