Afvalracer Aruna: Vet percentage gaat omlaag en spiermassa neemt toe

Zo snel als de dagen voorbij gaan, vliegen de kilo’s op weegschaal niet zo vlot. Maar dat is maar de weegschaal. Nooit m’n beste vriend geweest en dat zal het denk ik ook nooit worden. Laat het je niet ontmoedigen zei Danielle dan ook tegen mij want eerlijk gezegd was dat wel het geval. Daarentegen laten de cijfers wel zien dat mijn vetpercentage omlaag gaat en dat mijn spiermassa toeneemt. Dat is dan weer wel een mooie overwinning waar ik heel tevreden mee ben. Met kleine stapjes gaat het de goede kant op want laten wel wezen, voordat je kon lopen heb je moeten kruipen!

Drie keer in de week sta, lig en zit ik in allerlei houdingen bij Danielle in haar sportruimte. ‘Gaat het nog goed Aruna’ vraagt ze vaak tussendoor want ik ga ervoor. Met allerlei geluiden om de laatste beetjes voor elkaar te krijgen lukt het tot nu toe gelukkig prima. Danielle zorgt ervoor dat ik fysiek het uiterste uit mijn trainingen haal. Het persoonlijk contact en de oefeningen die we (meestal) doen, maakt het voor mij een leuke bezigheid. Na elke training ga ik voldaan naar huis.

Voor de eerste keer is er door Enforce een bloedtest gedaan om te zien hoe mijn bloedwaardes ervoor staan. De resultaten zijn binnen en zal binnenkort met Danielle om de tafel zitten om een en ander te bespreken. Gelukkig geen schrikbarende dingen zoals ik heb gezien. Fijn om dit gedaan te hebben.

Deze week ga ik niet sporten bij Danielle, althans niet bij haar. Deze week heb ik allerlei verleidingen wat betreft voeding. Een week lang niet trainen bij haar, ik ben daar best huiverig over. Ben benieuwd wat de weegschaal daarover te melden heeft volgende week vrijdag want dat is m’n wekelijkse weegdag. Ik moet wel zeggen dat ik de hele week al fysiek zwaar bezig ben en dat aan het eind van elke dag m’n voeten op zijn. Veel lopen en de hele dag staan en bezig zijn is wat ik de hele week ga doen. En op z’n tijd een sauna en jacuzzi pakken 😜

Ik heb online wat trainingen van haar meegekregen en heb m’n eerste sessie al doorgelopen. Alleen in m’n kamer, met m’n telefoon als trainer. Het vergde wel wat van me want nu moest ik het in m’n eentje doen. Kom op Aruna, go for it! Ik ben mijn eigen sportmaatje… It’s me, myself and I. Ik heb niemand nodig om te moeten sporten (behalve Danielle 😂).

Er moet me nog wel iets van het hart.. Ik wil jullie allen bedanken voor de lieve berichtjes en aanmoedigingen. Het doet mij echt goed om te zien dat ik een achterban heb die me support. Zonder Danielle en jullie zou ik het misschien tot zover al niet gered hebben dus dank ik jullie allen. Ik kijk er naar uit om de expertise van mijn mastertrainer te gebruiken. I’ll keep you posted!

Groetjes Aruna

Aruna wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Den Haag, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

ARUNA blog 3
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!