Afvalracer Anchela: De laatste fase vraagt het meeste doorzettingsvermogen!!!

Niet te geloven. Ik ben nu al in fase 3 van De Afvalrace. Gaat te snel. De weken zijn sneller voorbij gegaan dan mijn gewicht, helaas. Nog 6 weken en dan is de race voorbij.

Mijn focuspunten voor fase 3
Allereerst zoeken naar de manier om weer een kilo per week af te vallen. In fase 1 vlogen de kilo’s eraf. Tussen 1 kilo/1.8 kilo per week. Dat was echt een goed gevoel en ik wil het terug. Fase 2 bleef ik maar schommelen op het zelfde gewicht en ik wil daar een verandering in brengen in de laatste fase.

– Eten: Ik at gewoon alles wat ik wou maar dan alleen in kleine porties, zoals witte rijst en pasta’s. Nu ga ik alleen volkoren producten eten. Lunchmaaltijden veranderen in salades en groentes. Meestal at ik gewoon twee bruine boterhammen. Ik ga ook meer water en groene thee drinken, om te zorgen dat mijn honger gevoel vermindert.
– Training: Ik heb een smarthorloge gehaald voor het hardlopen en trainingen. Om te zien dat ik goed aan het sporten ben moet mijn hartslag tussen de 140/160 zitten. Dan ben ik aan het verbranden. Dus ook al voelt het voor mij te zwaar zolang mijn hartslag onder de 140 zit, moet ik doorzetten.
– Mijn doel realistisch maken: Zwaar, verdrietig en oneerlijk, maar waar. Het is niet meer realistisch voor mij om 25 kilo af te vallen. Doordat ik een hele maand stil heb gestaan, gaat het mij niet lukken. Ik moet trots zijn dat ik het zo ver al heb geschopt, maar diep van binnen voelt het dat ik heb gefaald. Ik ga niet hangen aan die negatieve gevoelens want anders gaat het me helemaal niet lukken. Ik ga nu vooruit kijken en zorgen dat ik tenminste elke week iets kwijt raakt.

Liefs Anchela

Anchela wordt begeleid door Enforce Rotterdam, je kunt Anchela ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Anchela 9
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!