Afvalracer Lisa: “Als je maar wil en doorzet”

Deze week gaat mijn blog niet over mij maar over mijn coach.

Mijn coach heet Danielle, en ik ben ontzettend blij met haar. Zonder coach had ik niet gestaan waar ik nu sta; zij is een heel belangrijke factor in het veranderen van mijn levensstijl. Zij steunt me, motiveert me en helpt me waar ze kan. Daarom is het belangrijk dat Danielle niet op de achtergrond blijft, maar een mooie blog opgedragen krijgt!

Ik heb een kort interview gehouden met Danielle, wat je hieronder kunt lezen.

Ik heb haar de de volgende vragen gesteld:
• waarom ben je dit werk gaan doen?
• Hoe ben je tot personal trainer gekomen?
• Noem een voorbeeld over wat je werk leuk maakt.

“Ik zal mij even voorstellen, ik ben Danielle de Jong-Roet Master trainer Enforce Den Haag en Co-piloot van Lisa van der Kraan.

Ik heb mijn hele leven lang al gesport. Van turnen tot Kickboksen, ik was altijd in de sportschool bij mijn ouders in Middenbeemster te vinden; ik kon er bijna mijn bed neerzetten……
Ik zat op de middelbare school en werkte als bijbaantje achter de bar en de receptie bij een sport/boksschool in Purmerend, toen de eigenaar mij vroeg of ik het niet leuk zou vinden om een opleiding te gaan doen als fitnessinstructeur, gezien het feit dat ik zo met sporten bezig was.

Zo gezegd zo gedaan, en ik heb 15 jaar geleden de opleiding gedaan tot fitnesstrainer A. Na een uitstapje te hebben gemaakt naar de Koninklijke Marine ben ik daarna in de fitnessbranche gaan werken. In die tussentijd heb ik vele opleidingen op het gebied van fitness gedaan. Na 9 jaar in de fitnessbranche te hebben gewerkt ben ik sinds dit jaar als ondernemer bij Enforce Den Haag als mastertrainer begonnen”.

En inderdaad mijn allereerste baas in Purmerend heeft 100% gelijk gehad. Het mooie van mijn werk als personal trainer is het werken met mensen. Helpen om de voor hun zo belangrijke doelen te halen. Om mensen te coachen naar hun kunnen en er alles uit kunnen halen wat er in de mensen zit. Ik heb inmiddels van mijn werk mijn hobby gemaakt.

Lisa bijvoorbeeld, is een jonge dame met een duidelijk doel voor ogen. Afvallen. En tot nu toe ben ik heel trots op haar. Ze heeft al zoveel bereikt. Het is mooi om te lezen in haar blogs en te zien in de traingingen dat ze geïnspireerd is. Dat ze er alles uit gaat halen wat erin zit. Dat ze de juiste keuzes maakt en haar doel op de eerste plaats zet”.

Doelen behalen

Het is mooi om te zien dat je doelen kan behalen als je maar wil en doorzet. Danielle heeft dit 15 jaar geleden gedaan, en ik ben er nu mee bezig. Ik op mijn eigen manier, met behulp van Danielle.
Danielle: Je bent een top coach!!

Groetjes, Lisa

Lisa wordt begeleid door Enforce Den Haag en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 5
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!