Afvalracer Ernesto: “Even voorstellen, mijn trainer Mitchell”

Mijn trainer

Ik train 180 dagen samen met Mitchell Bakker, Mitchell stelt zich hieronder aan jullie voor.

Wie ben ik en wat creëer ik?

Hi, mijn naam is Mitchell Bakker, 22 jaar en mastertrainer bij Enforce Rotterdam. Ik creëer met bijzonder toegewijde personen een dynamisch gebalanceerd leven waarbij elke tegenslag uit de weg wordt geslagen! Excuses? No way! Keiharde resultaten is waar ik voor sta. Tijdens De Afvalrace zal ik dan ook het uiterste uit Ernesto halen!

Hoe en waarom ben je uiteindelijk personal trainer geworden?

Sinds klein af aan ben ik al een groot fan van onze Amerikaanse collega Chris Powell, zijn commitment is bewust impact maken op iemand anders zijn leven. Dit maakte mij op jonge leeftijd al ontzettend nieuwgierig naar het vak.
Na het behalen van mijn diploma Sport en Bewegen op het Albeda college ben ik direct bij mijn oude stageplek aan de slag gegaan als instructeur. Daarnaast heb ik altijd contact gehouden met Rick na onze gezamenlijke opleiding op Thorbecke VO. Al snel kreeg ik de kans om samen te gaan werken met Rick. Zo gaven we samen bootcamps en begon ik officieel als personal trainer in Rotterdam. Door deze kans heb ik het verschil tussen instructeur en personal trainer kunnen proeven. Hierdoor werd mij al snel duidelijk dat ik als fitness instructeur niet genoeg impact kon maken op iemand zijn leven en was mijn visie voor de komende jaren duidelijk. Ik word de meest waardevolle personal trainer in Rotterdam!

Wat maakt jou de meest waardevolle personal trainer in Rotterdam?

Ik ben van mening dat mijn waardevolste skill brutaal eerlijk zijn is. Soms is het nodig om door iemand zijn barrière heen te breken voordat je de volgende stap kan zetten in het proces. Hierdoor wordt altijd duidelijk
Ik onderscheid me van andere trainers door te trainen met een duidelijk plan! Het bewust kiezen voor oefeningen en trainingsmethodes die je zo efficiënt en veilig mogelijk tot jouw doel leiden. Daardoor worden er via veilige wegen keiharde resultaten geleverd.

Hoe ziet jou leven er uit naast je werk?

Mijn vrijetijd naast mijn werk besteed ik grotendeels in de sportschool, 5 a 6 keer per week is een must. 2 keer per week de onderste extremiteiten en 4 keer per week de bovenste extremiteiten (gesplitst over de dagen natuurlijk) werk ik aan mijn eigen lichaam. Daarnaast gaat er ook veel tijd naar voeding, mealpreps en boodschappen doen.

Naast fitness en voeding heb ik niet een specifieke hobby, wel besteed ik graag in het weekend veel tijd door met vrienden. En dan wordt er wel eens een cheat meal gegeten, turkse pizza met kipdoner daar zeg ik absoluut geen nee tegen! Het gaat uiteindelijk om een gezond balans in het leven, dit is dan ook hoe ik zelf mijn focus behoud op wat ik doe.

Kort en krachtig maar dit was mijn blog van deze week, komen er nog vragen in je op wees dan niet bang om die te stellen.

Groetjes, Mitchell

Ernesto wordt begeleid door Enforce Rotterdam en is bij ons te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 5
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!