Afvalracer Roel: Een doorzetter, iemand met discipline

Deze keer een blog van mijn personal trainer Mandy over mijn voortgang.

“Allereerst mijn complimenten naar Roel wat hij, ondanks alle omstandigheden, tot nu toe heeft bereikt. Had er meer ingezeten? Misschien wel, maar als we kijken dat hij pas echt 5 maanden bezig is met het veranderen van zijn mindset, voeding en training is dit een heel mooi resultaat. We hebben nog ongeveer een maand om de ‘puntjes op de i’ te zetten. Hier gaan we dan ook samen voor.

Ik heb Roel leren kennen als een doorzetter, iemand met discipline en iemand die heel concreet weet waarvoor hij dit doet. Dat geeft hem de drive om door te gaan. De emotie achter het doel geeft hem kracht. Betekent dit dat alles altijd goed gaat? Zeker niet, maar dat is ook het proces. De vraag is; als je de bal laat vallen, hoe snel pak je hem dan weer op? En dit doet hij fantastisch. Dat maakt het verschil!

Natuurlijk waren er zware momenten en hij even wat extra steun nodig had, maar eigenlijk heb ik hem de afgelopen maanden alleen maar zien stralen. Roel, je bent een topper! Ik werk graag met je samen en vind het mooi om te zien hoe jij jezelf inzet.

Ga zo door! Groetjes Mandy”

Groetjes Roel

Roel wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Drechtsteden, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

Roel blog 10
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!