Afvalracer Christina: Yusuf en team Enforce Rotterdam, dit bericht is speciaal voor jullie

De winterse dagen zijn zo goed als voorbij. Na een week lang sneeuw en ijs, ben ik toch wel weer blij dat het allemaal ontdooit is. Dit heeft mij namelijk weerhouden om te gaan sporten achteraf gezien wel stom maar hey, het is een nieuwe week dus we gaan er weer voor.

Ik heb na een lange tijd weer training gehad van Yusuf, mijn mastertrainer. Dit was een pittige training maar wel fijn. Ik heb spierpijn gehad en dat heeft mij extra gemotiveerd om lekker weer te gaan sporten.

Onlangs heb ik ook een goed gesprek met mijn trainer gehad over het verdere verloop van dit traject. Het einde is in zicht en hoe gaan we nu verder? We hebben samen besloten om nog harder te knallen tijdens de trainingen en vaker te trainen. Ik sportte normaal gesproken 3 keer per week en dat wordt nu 4 keer per week. Ik heb er zin in. De komende 6 weken, draait het voor mij nu alleen om sport en voeding. Ik heb strakke afgewogen maaltijden zodat ik nog even alles op alles kan zetten.

Nog steeds ben ik erg blij met mijn behaalde resultaten en dat heb ik ook zeker aan Yusuf te bedanken. Ik weet dat we soms botsen maar toch triggert hij mij om door te zetten. Ik ben blij dat we het altijd kunnen uitpraten en kunnen herpakken. Yusuf en team Enforce Rotterdam, dit bericht is speciaal voor jullie. Het einde nadert maar ik wil jullie allemaal bedanken. Het geloof in mij in dit traject heeft mij een boost in het leven gegeven. Ik zal dit en jullie nooit vergeten. Gaat ook moeilijk want ben nog lang niet van plan om bij jullie weg te gaan!

Groetjes Christina

Christina wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Rotterdam, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

Christina blog 10
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!