Afvalracer Danielle: Nog 1 maand knallen

Dan is nu echt de laatste maand ingegaan. Wat is het voorbij gevlogen.

In oktober het traject ingegaan met een zeer slechte eetpatroon. Veel te weinig, onregelmatig en niet echt de juiste voedingsstoffen. Het was tijd voor verandering, En dat is uiteindelijk gelukt, tenminste zo lang ik mijn maaltijden vooruit plan,doe ik dat niet dan val ik nog wel eens door de mand. Dus heb ik een nieuwe, zeer belangrijke vriend die ten alle tijden mee moet naar de supermarkt… MIJN BOODSCHAPPENLIJSTJE!

Verder was het tijd dat ik van mijn luie reet af kwam en tijd om te bewegen. Aan het sporten dus, en ik moet zeggen dat me dat ontzettend is meegevallen. En ik het nog steeds met plezier doe.

Even pech gehad met de rug, maar we zijn weer aan het sporten. Mijn doel behalen zit er niet meer in. Vind ik het erg…NEE… Vind ik het jammer….JA… Maar ook al komt er langzaam een einde van de afvalrace inzicht, mijn eigen afvalrace gaat door.

Voor nu.. nog 1 maand knallen 💪 Een maand om nog wat centimeters te verliezen en de weegschaal tot mijn volgende beste vriend te maken.

Tot snel weer, Danielle

Danielle wordt begeleid door de mastertrainers van Enforce Hoogstraten, De Afvalrace wordt gesponsord door New Care supplements

Danielle blog 11
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!