Afvalracer Eveline: “Time is flying”

Het is zaterdagochtend, 07.38 uur en ik zit hier met mijn laptop op schoot. Het thema van deze blog is de afsluitingsavond. En dan komt het bij mij binnen.

af·slui·ting
(de; v; meervoud: afsluitingen; verkleinwoord: afsluitinkje)
1: het afsluiten
2: hetgeen afsluit

Nog maar 20 dagen, dat is 480 uur, dat is 28800 minuten en dat zijn zelfs 1728000 seconden. Dat is eigenlijk best om de hoek. Een paar keer met je ogen knipperen en het einde is er. De afsluiting, hetgeen waar we met z’n allen naartoe hebben gewerkt, waar we weken blogs over en voor hebben geschreven en waar we wekelijks filmpjes hebben gemaakt om mensen mee te nemen in ons leven en hoe we alles hebben moeten combineren.
En dan kom je op vrijdagavond 5 april met z’n allen bij elkaar, vrienden en familie om terug te kijken waar we vandaan komen en waar we nu zijn. En ik wil ook graag dat er mensen voor mij komen. Ik snap dat Ulvenhout voor familie en vrienden van mij niet om de hoek ligt, maar zie het als een gezellig avondje uit en maak mij blij! Hieronder kun je je aanmelden via de link.

Afgelopen week
Ik ben afgelopen maandag nog gaan sporten. Ik voelde me niet zo lekker, maar eigenlijk verliep de training wel lekker. Tot ik dinsdagochtend wakker werd. Mn neus zit vol, trekt naar mijn oren, mijn hoofd doet pijn en mijn keel voelt rauw aan. Gewapend met paracetamol, zakdoekjes, neusspray en suikervrije dropjes ben ik de week doorgekomen. Ik ben gaan werken, want ik was niet ziek genoeg om thuis te blijven, maar aan het einde van de dag stortte ik behoorlijk in. Ik ben niet gaan sporten, gelijk mijn bed ingedoken, korte nachten waarbij ik wakker schoot omdat door een dichte neus ik niet goed adem kon halen. Ja dan mis je trainingen, erg vervelend zo kort voor de eindstreep, maar als je niet goed adem kan halen dan is het wel heel vervelend.

Komende week
Komende week ga ik weer knallen. Ik zit dit weekend uit, geef mezelf even de tijd om bij te komen. Er zijn geen verplichtingen dit weekend, dus die ga ik rustig doorbrengen. Dan kan ik maandag, woensdag, donderdag weer bij Enforce gaan sporten en vrijdag en zaterdag in de sportschool gaan sporten.

Meld je aan en kom mij supporten bij onze afsluiting van deze leerzame, sportieve, soms moeizame periode waar ik mezelf ben tegen gekomen, beren op de weg heb gezien, kuilen ben tegen gekomen, maar hoe dan ook de berg altijd omhoog ben geklommen. Ik ben trots, blij en gemotiveerd en ik wil dat aan iedereen laten zien! Aanmelden kan via deze link: FEESTAVOND

Tot volgende week!
Groetjes, Eveline

Eveline wordt begeleid door Enforce Drechtsteden, je kunt Eveline ook bij ons volgen op Facebook en YouTube.

Blog 23
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!