Afvalracer Kaylee: “Ik ben mentaal veranderd”

Na 5 en een halve maand is het dan bijna zover de finale dag van de Afvalrace. Een moment waar ik naar uitkijk maar ook tegen opzie. Het is een soort van veilige zone die ik los moet gaan laten. Het is niet beangstigend, maar ik vind het voornamelijk spannend. Je hebt toch een half jaar lang hard gewerkt voor waar je nu staat. Ik had van te voren dan ook niet verwacht dat ik dit zou kunnen bereiken. Ik vind het dan ook echt super dat ik deze kans heb gekregen en wil iedereen die mij de afgelopen tijd gesteund heeft dan ook bedanken. Ik ben veranderd in positieve zin en sta dan ook positiever in het leven.

Natuurlijk heb ik ook nog zo mijn momentjes, maar ik kan zeker zeggen dan ik door de Afvalrace anders naar bepaalde dingen ben gaan kijken. Het heeft voor mij niet alleen opgeleverd dat ik kilo’s kwijt ben geraakt, ik ben mentaal veranderd en heb ik leuke mensen leren kennen. Wat ik ook wel één van de leukste dingen vind is dat ik een goede vriendschap heb opgebouwd met Isabella. Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb geleerd en zal dit meenemen in mijn verdere stappen in mijn leven.

Wanneer je het leuk vind om te komen kijken tijdens de finale dag van de Afvalrace, schrijf je dan in via onderstaande link! De kaartjes zijn gratis en de zaal gaat open om 19:00 uur en de feestavond begint om 19:45 uur en eindigt om 00:00 uur. Ik hoop jullie te zien op 5 april!
Aanmelden kan via deze link: FEESTAVOND

Tot volgende week!
Groetjes, Kaylee

Kaylee wordt begeleid door Enforce Tilburg en is bij ons ook te volgen via Facebook en YouTube.

Blog 23
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!