Afvalracer Joëlle: “Vorige week ging ‘ie toch ineens weer aan”

Het idee van deze blog is om mijn mooiste verandering en/of ervaring aan te geven. Ik heb nog niet echt één gebeurtenis gehad waarvan ik denk “Dit is echt mega bijzonder”. Volgende week is de Strong Viking Obstacle Run en de week erop de 10 kilometer tijdens de Marathon van Rotterdam. Ik denk dat het eerste evenement voor mij de grootste overwinning zal zijn en het tweede evenement de mooiste ervaring.

Ik heb wel steeds meer kleine veranderingen die ik opmerk. Zo besefte ik me laatst dat een knuffel heel anders aanvoelt dan dat ik voorheen ervaarde. Ik had altijd kussentjes als schouders, waardoor een knuffel lekker zacht aanvoelt. Nu worden m’n schouders knokkelig en is een knuffel toch iets minder fijn. Of bijvoorbeeld een spijkerbroekje die ik acht jaar geleden in de zomervakantie voor het laatst dichtkreeg en altijd heb bewaard, ‘just in case’. Vorige week ging ‘ie toch ineens weer aan. Zag er nog niet echt top uit, maar wel weer een zichtbare en meetbare verandering.

Soms ben je (of misschien vooral in mijn geval) streng voor jezelf en wellicht dat ik daarom veranderingen over het hoofd zie. Zo zei een vriendin laatst tegen mij dat z’n m’n armen en vingers opeens een stuk smaller vond. Was me nog niet echt opgevallen. Bij mijn medesporters van De Afvalrace in Rotterdam zie ik wel grote verschillen. Zo lijkt Ernesto wel gehalveerd en is Fred een heel ander mens. Die twee mannen, Ton, Dessa en ook de sporters bij Enforce Rotterdam die een ander programma volgen, zijn een stuk fitter geworden. Dus hierbij ook een super groot compliment naar mijn medesporters!

Tot volgende week!
Groetjes, Joëlle

Joëlle wordt begeleid door Enforce Rotterdam, je kunt Joëlle ook bij ons volgen via Facebook en YouTube

Blog 24
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!