Het is tijd voor een nieuwe stap naar een nieuw begin

Sporten? Ik ging veel liever op stap met vrienden en vriendinnen

Mijn allereerste blog ooit en dan ook nog meteen een waarin ik me mag voorstellen als de Dongense kandidaat van de afvalrace 2017/2018. Mijn naam is Lieke Faro en woon mijn hele leven al in Dongen.
In Februari ben ik verhuisd met mijn 3 kids naar een mooi nieuw bouwhuis in de Beljaart en inmiddels helemaal gewend daar. Ik ben geboren in 1985 en ben de oudste van 3 kids ik heb een jonger zusje en broertje. Ik ben eigenlijk altijd heel sportief geweest en heb in mijn jongere jaren heel fanatiek gehandbald en getennist. Toen ik net uit de pubertijd was en mijn eerste vriendje leerde kennen was dat sporten ineens over, leuker was op stap gaan met vrienden en vriendinnen of weggaan met mijn vriend.

Hier zit ik op mijn plek

Ik ben op dit moment werkzaam bij een grote verzekeraar en heb hiervoor bij de Efteling, PricewaterhouseCoopers en KPN gewerkt. Allemaal totaal verschillende dingen het een meer aansluitend op mijn opleiding dan het ander. Maar nu zit ik echt op mijn plek en hopelijk volgen er nog veel mooie jaren op mijn werk met mooie doorgroeimogelijkheden.

De mooist dingen gebeuren buiten je comfortzone

Ik heb 3 prachtige kids gekregen helaas ben ik niet meer samen met hun vader maar wat ben ik ongelooflijk trots op die 3 kleine mensjes. Ik heb een dochter uit 2011 en 2 zoontjes uit 2013 en 2014. Mijn kids zijn nog klein en ik ben me ervan bewust dat een goed voorbeeld over gezond leven, heel belangrijk is. Mijn kinderen zijn dan ook de reden, naast het heftige jaar wat we hebben gehad om me op te geven voor de afvalrace.

Ik heb lang getwijfeld of ik me wel moest opgeven en of in de picture staan wel bij me paste, maar ik hoor altijd dat de mooiste dingen gebeuren als je uit je comfort zone komt dus vandaar toch de stap. En daar stonden op 25 September Ilse en Mira aan de deur met de check en ben ik uitgekozen als kandidaat van de afvalrace!

Let’s do it

Inmiddels hebben we de eerst kennismakingsdag met alle andere kandidaten gehad en de eerste bootcamp daar samen. Ook de kick off dag met Mira en Ilse is achter de rug. Ik ben heel benieuwd naar hoe de toekomst gaat lopen, maar wat ik wel weet dat het tijd is voor een nieuwe stap en een nieuw begin. Ik ga ervoor!

Dus let’s do it en tot mijn volgende blog.

Lieke wordt begeleid door the Road to Health & Happiness  en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

PicsArt_10-26-01.13.02
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!