Een zware week met veel krachtige beslissingen

Een zware week met veel krachtige beslissingen. Hieronder het verhaal van Anne.

Beste volgers lezers familie vrienden kennissen

Deze week heb ik een zware week gehad door omstandigheden. Jammer genoeg is af en toe nog mijn oplossing om te eten. Ik heb van mijn personal trainer een oefening gekregen om mijn onderrug wat aan te sterken. Dit zijn voornamelijk stabiliteit oefeningen voor de onderrug. Gisteren was ik met een vriendin in de sauna en Turkse stoombad was leeg en ik dacht weet je ik ga die oefeningen doen. Als er iemand binnen komt stop ik wel. Het voelde goed om dat te doen. Ik probeer elke dag de oefeningen uit te voeren. Zodat ik met minder rugklachten kan sporten.

Mijn lieftallige familie waar ik heel veel van hou en hun van mij. Toen ik vertelde over afvalrace waren ze erg enthousiast. Ze vinden het mooi dat ik die kans krijg. Toen ik vertelde over de foodapp begonnen ze hem zelf ook te downloaden en actief op te schrijven wat ze aten. Mijn broer vind goed dat ik het doe. Ik heb samen met hem een wedstrijdje squatten gedaan. Ik vind het mooi andere mensen ook er mee te inspireren. Het is een hele fijne manier van sporten. Mijn familie leeft eigenlijk altijd wel met me mee en heeft veel interesse hoe het gaat.

Heb eerlijke gesprekken gevoerd afgelopen weken over voeding en sport. Als ik 1 dag een off day heb wil dat niet zeggen dat heel de week off is. Maar kan ik er de volgende dag iets van maken. Wat ik ook oefen en een thuis opdracht is om tegen mezelf te zeggen: ik ben krachtig, ik ben liefdevol naar mezelf. Ik ben doelbewust,Ik ben sportief,Ik ben integer, ik ben serieus. Dat helpt mij om meer in mijn kracht te staan. Verder wil ik deze week graag afsluiten en me focussen op een nieuwe week met nieuwe kansen, mogelijkheden en uitdagingen een week waar ik weer voor me doelen ga.

Ik wil iedereen bedanken die achter me staat wat er ook gebeurd.

Anne wordt begeleid door Remco van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

anne-week4
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!