Afvalracer Stefanie: Nieuwjaarsresolutie en doelen fase 2

We zijn over de helft en fase 1 is voorbij
Wat heeft fase 1 me tot nu toe gebracht en welke doelen wil ik nog behalen in de volgende fase?

Ik denk dat de beste graadmeter is om te vergelijken hoe ik me nu voel tegenover voordat ik hiermee starte. En ik kan je vertellen dat is een groot verschil. Ik ben veel energieker, minder stressvol, ben sterker zowel mentaal als lichamelijk en voel me fijner in mijn eigen lichaam. Dat waren zeker doelen voor me, maar had nooit van te voren kunnen bedenken dat een traject als dit ook echt kon veranderen voor je. Bij het woord “Afvalrace” denk je alleen aan afvallen, waar ook zeker aan gewerkt wordt, maar zonder de ondergelegen issues aan te pakken en je leven te resetten, blijf je in je oude patronen hangen en is het veel moeilijker om een blijvend resultaat te behalen.

Wat betreft het sporten heb je het eigenlijk nooit makkelijk. Net als je denkt dat je een oefening onder de knie hebt wordt hij weer zwaarder. Het blijft altijd een uitdaging voor jezelf, maar des te leuker weer is het als ook de zwaardere variant lukt. Zo voel je ook echt de progressie in jezelf.

Ik voel me zo “blessed” dat deze kans op me pad is gekomen en kan het ook echt iedereen aanraden om een traject bij Enforce te volgen.
Ik heb een minder leuk jaar af kunnen sluiten met een goede finisher en 2020 wordt mijn jaar!

Fase 2 Be Fit
Nog meer als hiervoor ben ik gedreven om goed met mijn voeding bezig te zijn en een nog fitter level te behalen met sporten. Als leuke uitdaging, heb ik samen met een sportmaatje besloten om in juni de mudmasters te gaan doen en hier dan ook voor te gaan trainen. Cool he!
Ook wil ik nog zeker verder afvallen. Ik ga er in tegenstelling tot eerder geen aantal kilo’s als doel aan hangen. Het doel is elke twee weken dat ik op de weegschaal sta, er in ieder geval gewicht af is en dat de gemeten centimeters minder worden. Ik moet voor mezelf niet te veel druk zetten op de cijfertjes van de weegschaal. Dat werkt voor mij beter.

Als ik aan het eind van de rit als krachtiger, gezonder, fitter en gelukkiger persoon hieruit kom is voor mij het doel zeker behaald.

Groetjes Stefanie

Stefanie wordt begeleid door Enforce Drechtsteden, je kunt Stefanie ook bij ons volgen via Facebook en YouTube.

Stefanie 6
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!