Afvalracer Patty: “Oh jee een sportbh uit zoeken voor mezelf”

Vandaag maakte ik een gerecht om met jullie te delen.

Ik heb gekozen voor ‘’kip siam’’. Het is een gerecht waar eigenlijk niet zoveel in hoeft maar ik vind het lekkerder met wat groente er in. Daarom heb ik naast de kipfilet en de bosui wat er in gaat ook nog paprika, taugé en champignons toe gevoegd. Als laatste gooi je er nog cashewnoten bij.

Je eet dit met rijst, en er zit dan nog een zakje met saus bij die je moet aanmaken met water. Het is dus een kant en klaar pak wat je zo kunt kopen in de winkel, waar het zakje saus, de rijst en cashewnoten in zitten. De groentes kun je er lekker vers bij kopen!
Dit vind ik erg lekker om te eten en afgewogen op de weegschaal past dit makkelijk in mijn schema. Er zijn nog genoeg andere lekkere recepten die ik graag eet, maar dit is wel een van mijn favorieten.

Wat ook nog leuk is om te vertellen naast mijn recept, is dat wij vorige week een mailtje kregen van De Afvalrace dat er een verrassing voor ons geregeld was. In de mail stond dat wij bij de ‘’tosti bar’’ in Breda moesten verzamelen, wij hadden dus totaal geen idee wat wij daar moesten gaan doen.

Eenmaal daar aangekomen liepen wij die tosti bar dus keihard voorbij. Geen flauw idee waar we dan heen gingen. Om de hoek stopte we bij een winkel. Een lingeriewinkel genaamd Naron, met ontzettend lieve mensen, waar we warm werden opgevangen en die alles heeft op het gebied van lingerie en badkleding vanaf omvang 60 cup DD t/m K. Daar werden we verrast met een aangemeten sportbh die we mochten uitzoeken. Dit had ik echt NIET verwacht. Een sportbh!

Ik was enorm verrast en dacht ook even ‘oh jee een sportbh uit zoeken voor mezelf’. Daar komt dan toch even het stukje zelf vertrouwen, ik voelde me wel even heel klein worden maar eenmaal in dat pashokje voelde het toch goed. Hij zat super lekker, helemaal mooi aangesloten aan mijn lichaam. Ik ben erg blij met de bh die ik uitgekozen heb, en ik kan niet wachten tot die eindelijk binnen is!

Tot de volgende blog!

Groetjes, Patty

Patty wordt begeleid door Enforce Waalwijk en is bij ons ook te volgen op Facebook en YouTube.

Blog 6
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!