Afvalracer Eveline: “Je begint bij het bouwen van een huis toch ook niet gelijk bij het dak”

TrainSTER

Vandaag is het de beurt aan mijn trainSTER Mandy. Zij stelt zichzelf hieronder voor:

Mijn naam is Mandy Glaudemans. Ik ben 25 jaar en woonachtig in Waalwijk. Ik ben trotse eigenaar van de vestiging in Dordrecht genaamd: Enforce Drechtsteden. Waarom in Dordrecht zou je zeggen? In Waalwijk hebben we onze mastertrainer Jochen zitten en omdat ik een aantal jaar gevoetbald heb in het zuiden van het land, heb ik gekozen om die kant op te gaan. Dit ook omdat een deel van mijn vrienden hier wonen en ik mijzelf hier later ook wel zie wonen (Rotterdam). Dordrecht zit nu mooi tussen Waalwijk en Rotterdam in.

Talent

Ik heb vanaf mijn 4e tot mijn 22e gevoetbald. Ik ben bij de jongens in Waalwijk begonnen en met heel veel plezier altijd met de jongens tegen de jongens gespeeld. In 2010 heb ik de overgestapt gemaakt naar de eredivisie vrouwen (Willem II). Ik heb alle districtsteams bij de KNVB doorgelopen en gespeeld voor het Nederlands Elftal onder de 15 en 17. Tijdens mijn topsport carrière is mijn interesse in training, voeding en coaching enorm gegroeid. Dankzij de combinatie van verschillende opleidingen (onder andere het CIOS, voedingsdeskundige level 1 en 2, en verschillende soorten groepslessen) en ervaringen die ik op heb gedaan in verschillende sportscholen, heb ik gekozen om zelf te beginnen als Personal trainer. Dit om mensen actief te kunnen begeleiden naar de beste versie van zichzelf. In de periode als topsporter ben ik jarenlang resultaatgericht bezig geweest en tot op heden is dit in het begeleiden van mijn cliënten niet gewijzigd. Ik ben niet het type trainster die staat te schreeuwen in je oor (tenzij je dit heel graag wilt haha).

Visie

Mijn visie is; je leren bewegen en je het correct uit laten voeren van oefeningen om vervolgens pas met gewichten te gaan werken. Wij bij Enforce creëren eerst een fundament. Je begint bij het bouwen van een huis toch ook niet gelijk bij het dak?

Begeleiden

Eveline is goed op weg. Ik ben haar stok achter de deur, zorg dat zij haar maximale potentie benut en dat ze dit proces natuurlijk zonder tegenzin hoeft te doorlopen. Ook ben ik ervan overtuigd dat iedereen verder komt met een coach. Een coach laat je namelijk dingen inzien die je zelf nog niet ziet. Ben jij zelf ook klaar met jouw uitstelgedrag en wil je nu echt eens transformeren? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend coachgesprek. Ik ben graag van waarde en wil zoveel mogelijk mensen helpen naar een fit, gezond en vitaal lichaam.

Een beest

Ik heb zelf ook nog wel het een en ander over Mandy te zeggen, want door haar ben ik wel zo dapper geweest om de stap te nemen om aan mijzelf te werken. Natuurlijk heb ik zelf de eerste stap gezet, maar door het motiverende en uitdagende gesprek met Mandy was bij mij wel de knop om. Mandy is heel eerlijk, want ik ben nog wel eens geneigd om bijvoorbeeld tijdens het rennen wat af snijden, maar dat krijg ik gelijk weer terug gekoppeld. Ook geeft ze zonder moeite aan, als ze ziet dat er meer in zit dan wat ik misschien op dat moment laat zien.

Mandy maakt veel lange dagen, maar heeft aangegeven dat ik haar 24/7 mag contacten als dat nodig is. Toewijding voor je cliënten, korte lijntjes, makkelijke communicatie. Een echte werktijger.
Ik ben heel blij met Mandy als mijn trainster, door haar enthousiasme, kennis (wie kan wat aan op welk niveau en ook daarop inspelen) en toewijding.

Dank je wel Mandy voor de eerste 5 weken afmatten!

Groetjes, Eveline

Eveline wordt begeleid door Enforce Drechtsteden, je kunt Eveline ook bij ons volgen op Facebook en YouTube.

Blog 5
Vragen over De Afvalrace? Neem contact op!